עברתי את השאיבה- בבקשה תכנסו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב,
    אז ככה עברתי את השאיבה המיוחלת אתמול, שכ"כ פחדתי ממנה...האמת? זה היה הכי סבבה שיש!!! הרדימו אותי וקמתי כאילו אחרי שניה, זה היה סבבי לגמרי. שאבו לי 18 ביציות שזה מפתיע כי הייתי בטוחה שיש רק 8.
    עכשיו לשאלתי, הרופא אמר לבעלי שהשחלות שלי מאוד נפוחות ושהיה צורך לדקור אותי כמה פעמים ורוב הסיכויים שיכאב לי מאוד בימים הקרובים , והחליט שאני חייבת מנוחה מוחלטת, כמו כן הוא גם אמר שיש מצב שההחזרה לא תהיה החודש אלא בחודש הבא- תלוי בהחלמתי.. אני גם זוכרת כשהייתי קצת מעורפלת לאחר ההרדמה שמעתי את הרופא אמר שהיו לי מים בשחלות, האם מישהי יודעת אם מדובר בגירוי יתר? או משהו אחר? מישהי עברה משהו דומה לזה או מכירה? אני עוד לא דיברתי עם הרופא שלי פשוט.
    עוד שאלה, 18 ביציות זה לא יותר מידי? אני מקווה שזה לא פוגע באיכות שלהן??
    ושאלה אחרונה, מתי אמורים להודיע לי כמה ביציות הופרו?
    סליחה על החפירה אני נרגשת .
    ודבר אחרוןןןן אני מרגישה דווקא מעולה ובקושי כואב לי ברוך השם.
9 תגובות
עמוד 1
  • אני מקווה שתמשיכי להרגיש מצוין אבל גם אם לא, אז זה ממש בסדר.גירוי יתר קשור בהקאות ושלשולים אז לא.. זה לא מה שאת עוברת אבל יש סיכוי שזה התפתח לזה. תמשיכי לעקוב אחרי ההרגשות שלך.

18 ביציות זה ממש הרבה, זה לא פוגע בכלום. ועם זאת זה לא אומר שכולן יופרו...
    אם אני זוכרת נכון הם שולחים מכתב מפורט על סוג ההפרייה וכמה הופרו וזה לוקח כמה ימים...

מה שבטוח זה שאם תעשי החזרה החודש יהיה עוברים לעשות את זה...

• היי ורד. כבר התקשרו היום בצהריים להגיד לי שיש 13 הפריות מתוך 18 ושאני יגיע ברביעי להחזרה. לגבי ההרגשה שלי האמת שהיו לי קצת כאבים הערב וממש בשעה האחרונה הבטן התנפחה לי בצורה מפחידה ביותר ממש ממש מנופחת!!! זה נורמלי אחרי שאיבה? גם תופעות האוביטרל מתחילות להשפיע והחזה שוב עצום וכואב,ויש לי בחילות. בקיצור אני כבר לא מרגישה כ"כ מצוין :(
  • יופי, 13 זה ממש הרבה. הם בטח עוד לא יודעים אבל בהחזרה יגידו לך מה האיכות של העובר שאותו מחזירים לך. נחמד לדעת לא כל כך חשוב...כיוון שזו ההחזרה הראשונה שלך סביר שיחזירו לך רק עובר אחד. אל תתבאסי!
    בטן נפוחה זה התופעה הכי שכיחה והכי נורמלית שיש אחרי שאיבה. גם לי היה.
    כל מה שאת מרגישה כל עוד זה לא שלשלולים או הקאות. זה ממש בסדר.
  • כן הרופא אמר שהוא מחזיר לי רק אחד זה בסדר מבחינתי. אני מאוד מתרגשת
  • שיהיה בהצלחה, מחזיקה לך אצבעות תזכרי לשתות הרבה מים זה ממש עוזר למנוע גירוי יתר, וגם לי מתנפחת הבטן אחרי שאיבה..
  • תודה מאמי. מחזיקה לך גם אצבעות
  • היוש
    בהצלחה לכן בננות ובשורות טובות
    אכן כך שתיית מים מרובה עוזרת לנו
    תעדכנו;)
  • היי מאמי קודם כל בהצלחה ובהחלט בשורות טובות. אשמח לדעת איזה זריקות קיבלת והאם זו הפריה ראשונה ? אני כבר עשיתי 4 ויוצאים לי בין 4-6 ביציות. מישהי מכירה משהו דומה ? הרופא טוען שזה לא מעיד על בעיה והוא לא רוצה לפוצץ אותי בזריקות.. אשמח לדעת איזה זריקות את מזריק . ובהצלחה
  • היי . הזרקתי פירוגון 150
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה