נוזל חופשי באגן בזמן ההריון עזרה דחוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות אשמח מאוד לעזרתכן ולידע שלכן בנושא- מי שעברה את זה כמובן. ב"ה אני בהריון שני בשבוע 7+5 היום ההייתי באולטרסאונד בפעם הראשונה היה דופק ב"ה ומשום מה הטכנאית נתקעה בבדיקה ואמרה שיש לי ציסטה בשחלה הימינית יחסית גדולה אחרי שסיימנו היא הייתה נראת לא רגועה ביקשה שאני שוב יעלה למיטה לעשות שוב בדיקנ ואמרה שיש לי נןזל באגן בכמות מרןבה אחרי שהתלבשתי שןב והיא אמרה לי שהיא לא בטוחה במה שהיא ראתה והיא רוצה לראות גם את הבטן בבדיקה וגם שם היא ראתה נוזל טיפה!!! היא הפנתה אותי לרופאת נשים שלי שאמרה לי לבוא למעקב עוד חודש בד"כ זה כל חודש וחצי לראות מה המצב של השחלות והנוזל באגן ובנוסף לפנות לרופאת משפחה לגבי הנוזל בבטן.. מישהי חוותה את זה פעם?? זה ממש מלחיץ אותי אין על זה ממש מידע באינטרנט אשמח אם תתנו את דעתכן... סליחה על החפירה!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה