החזרה שהשתבשה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן!
    אני אומנם לא מהחזקות שכותבות כאן על בסיס קבוע, אני עוד מתרגלת לרעיון שבקבוצת תמיכה.. אבל את הסיפור שאני עברתי אני חייבת לשתף אתכן. בשבוע שעבר ביום א' עברתי שאיבה רביעית, הזמינו אותי להחזרה ביום ד'. הגענו שתינו מלאות בהתרגשות וצפייה, היו גם חששות אם יש עוברים, אם המצב שלהם טוב.. נכנסנו לחדר נשכבתי על כיסא הטיפולים, הרופא מספר לי שיש לי 4 עוברים 2 יפים מאוד אחד טיפה פחות והוא ממליץ להחזיר 3 והרביעי לראות מה יהיה איתו בהמשך.. הסכמנו שתינו על להחזיר 3, מחכות נרגשות ללבורנטית שתגיע עם העוברים להחזרה המיוחלת.. בינתיים עוברות הדקות, אך היא לא מגיעה אחרי דקות מרובות היא נכנסת לחדר ואומרת שהייתה בעיה והרופא קם והלך אחריה לתוך המעבדה... שוב לאחר זמן מה הוא חוזר ואומר הייתה בעיה ואי אפשר להמשיך עם ההחזרה, קמתי מיד עם דפיקות לב, הלכנו אחריו ואחרי מנהל המחלקה למשרד, ואז הם סיפרו לנו שאחת העובדות כתבה בטעות שם אחר על הצלחת עם העוברים שלי!!! והם לא בטוחים שהעוברים האלה שלי, כי יש שם אחר של משהי אחרת על הצלחת שלי!!!
    אני לא יכולה לתאר לכן מה עבר לי בגוף התנתקתי הייתי בהלם נחנקתי, יצאתי מהמחלקה בשוק והתחלתי לבכות! לא האמנתי שעברתי את החודש וחצי האחרונים בזריקות, בדיקת פיפל (גיהנום!!), בכי, חרדות, שאיבה, והכל לחינם!!! נכנסנו שוב למשרד שלהם ואז הם אמרו לנו שנלך הביתה עם תכנית טיפול חדשה, שהם ישלמו על הטיפול הזה, ובמקביל הם ייתייעצו עם המחלקה המשפטית שלהם לראות מה עושים מכאן, מכת המחץ הייתה שהם אמרו לנו, שגם אם נחליט שאנחנו רוצות את העוברים האלה רוב הסיכויים שלא ייתנו לנו והעוברים האלה יזרקו לפח!!
    חזרתי הביתה שבורה ומרוסקת, לא ידעתי איך אני ממשיכה מכאן, נשכבתי בספה חסרת כוחות ונרדמתי לכמה זמן. פתאום התעוררתי מצלצול הפלאפון, זה היה מנהל המחלקה שבישר לי שלאחר בדיקות מרובות ומדוקדקות, אין להם ספק שאלו העוברים שלי ואני יכולה לחזור מחר לבצע החזרה!! מטורףףףף, כל הזמן חשבתי שאין סיכוי שלי זה יקרה, אבל בסופו של יום כולנו בני אדם ובני אדם עושים טעויות. וזה קרה אצלי.
    אכן חזרתי יום למחרת וביצעתי החזרה וכעת מחכה לתשובה. אבל את הרכבת הרים הזו אני לא אשכח זה כבר חרוט בגופי.. לא להאמין,,, בנתיים מחזיקה אצבעות עד לבדיקה!!!
4 תגובות
עמוד 1
  • ואווו!!! טוב תקשיבי הלם. איך קורה כזה דבר אמאלההה... כל הכבוד לך על הכוחות אחותי תשמעי , ברוך השם הכל הסתדר בסוף אבל יום לפני לחזור הביתה בתחושה כזאת נוראית זה לא אנושי, אחרי טיפול כ"כ קשה. אני מאחלת לך שלמרות הרכבת הרים הזאת שעברת שזה הטיפול המיוחל שלך ובעזרת השם תיקלטי. מחזיקה לך גם אצבעות
  • בשורות טובות
  • באמת סיפור מטורף
    ועם זאת הגיוני שמדי פעם יהיו טעויות כאלה...

בכל סיפור לא טוב אני תמיד שואלת את עצמי מה אפשר ללמוד מזה...

כששתפת אותנו בסיפור הזה... מה חשבת שאפשר ללמוד מזה?

אני שואלת באמת..לא בציניות חלילה.
  • היי ורד, אני חושבת שהדבר הראשון כששיתפתי היה קודם כל להוריד אבן מהלב. לשתף מישהו חוץ מאת הארבעה אנשים שיודעים סביבי. זה תהליך ארוך ומורכב כל כך ומ יבין אותי יותר מנשים שנמצאות איתי ביחד בסירה..
    דבר שני אני באמת חושבת שיש להגיע לתהליך הזה מוכנים להכל ומשחררים את הכל... הרי אני לא חשבתי לרגע שדבר כזה יכול לקרות, באתי הכי מוכנה, עשיתי דיקור לפני, מסאז' שבוע לפני השתדלתי "לסדר" את הכל ובשנייה הכל השתנה, חזרתי הביתה מרוסקת ופתאום כמה שעות אחר שוב הכל השתנה.. אין לנו שליטה על כלום, לזכור שאנחנו עובדים מול בני אדם, ויש משהו גדול מאיתנו שמסדר את העניינים, לי יש את הרצון, אני עושה הכל והוא מחליט אם אני אצליח או לא.
    אז פשוט להיות מוכנים להכל ולשחרר את הכל כי אין לנו שליטה על כלום...
    אז, תודה על ההתייחסות שלכן בנות, זה ממש מעודד התגובות, אני ממשיכה להחזיק אצבעות לי ולכל הבנות שעוברות החזרות הזרעות.. (עוד מחכה לתשובה)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה