היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
למישהי היו כאבים בשחלה יום לפני השאיבה? אוביטרל הזרקתי היום לפנות בוקר ומחר שאיבה, ומהצהריים יש לי כאבים בשחלה שמאלית. זה נורמלי???למישהי היה דבר כזה לפני השאיבה? אני מודאגת
4 תגובות
עמוד 1
היי, אל תדאגי, גם לי יש כאבים שכאלה בכל פעם לפני שאיבה או בזמן ביוץ וזה תמיד כשהזרקתי הורמונים...
תודה הרגעת אותי קצת. אוף מלחפש באינטרנט נהיה לי יותר לחץ... מה שאני מוצאת זה רק: גירוי יתר, תסביב שחלתי ועוד כמה מושגים מפחידים!!! יש לי ממש כאבים בשחלה שמאלית וכשאני נעמדת או מתאמצת ממש כאבים בכל אזור הרחם והשחלות.(שירותים לא יכולה לעשות כי כואב שמתאמצת). ביום חמישי היו לי 4 זקיקים גדולים בכל שחלה(8בסה"כ), המשכתי את הטיפול ההורמונלי עד אתמול, יש מצב שנוצרו עוד זקיקים? סורי על החפירה זה טיפול ivf ראשון שלי , ואני נרגשת , לחוצה והורמונלית (מאוד!!!!)
הכל יכול להיות, ותכלס יודעים כמה ביציות יש רק בזמן השאיבה... אצלי הייתה פעם שאמרו שיש רק 6 ואז שאבו 10 אז העצה שלי היא: תעזבי את האינטרנט זה כללי מדי וכל אחת מגיבה אחרת, זה בסוף ישגע אותך.. פשוט תרפי, ככל שתהיי יותר בלחץ ככה יכאב יותר ויהיה יותר גרוע..