אוביטרל ובדיקת הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום
    ביום חמישי שעבר ה28 ליולי הזרקתי בערב אוביטרל ועשיתי הזרעה לאחר מכן אמרו לי לחכות שבועיים אחרי לבדוק השאלה אם אוכל לבדוק כבר בחמישי הקרוב בבוקר או שבגלל שזה היה בערב אני צריכה לחכות רק ליום ראשון שאחר כך לבדיקת דם להריון?

לי
3 תגובות
עמוד 1
  • היוש
    לא חושבת שיש קשר לבין הבוקר או לערב
    למה שלא תשאלי רופא הם יודעים יותר טוב מאיתנו
    ויש לי שאלה לא הזמינו אותך לבדיקת דם שעושים אחריי שבועיים כי מניסיון אני יודעת שהם ישר אומרים לך יום כדי לבוא לעשות את בדיקת הדם לדעת אם הצליח
    שיהיה בשורות טובות;)
  • תשאלי רופא הכי טוב. עכשיו שאלה על האוביטרל- רק לי הוא עושה כל כך הרבה תופעות לוואי???? או שזה אופייני לו ?
  • היוש שוב
    צריך לזכור שכל גוף אישה מגיב אחרת
    למשל לי לא היו תוםעות לוואי אחרי לקיחת האוביטרול וגם לא אחרי ההפרייה ויום למחרת הלכתי וטיילתי כאילו כלום ויש נשים ששמעתי שזה השפיע עליהם(לא יכלו לקום מהמיטה הרבה כאבי בטן)
    מה שכן היה לי קצת שיינויים במצב רוח היו ימים שהיה עדיף לא להעיר לידי הערות מיותרות אבל רק כמה ימים
    בשורות טובות ובהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה