הריון צעיר? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    חייבת עצה..מרגישה שמשהו לא מתנהל כמו שצריך..
    אני בהריון, תאריך וסת אחרונה ב6 למאי 2016. זה אומר שאני עכשיו בשבוע 12 בערך?
    לפי תאריך וסת אחרונה, עשיתי בשבוע 9 אולטרסאונד ראו דופק ואמרו שזה מתאים מבחינת גודל לשבוע 7..חוץ מזה היו לי מעט דימומים..
    קראתי/התייעצתי ואמרו לי שאולי מדובר בהריון צעיר.
    אזכיר שנקלטתי מיד אחרי גלולות למניעה שלקחתי די הרבה זמן-אולי זה שיבש ודחה לי את מועד הביוץ?
    מה הלאה?מה אתן ממליצות לעשות? קצת דואגת..
2 תגובות
עמוד 1
  • לא ככ הבנתי ממה את דואגת....

מהדימומים או שהגיל ההריון לא מסתדר עם הספירה שלך?

זה שהגיל לא מסתדר עם הספירה שלך זה הגיוני וכנראה קשור לזה המועד הביוץ היה מאוחר ממה שאת חושבת.

לגביי הדימומים זה מעט מדאיג ולכן אני ממליצה לפנות לבדיקה רפואית, דימומים יכולים לרמז על הריון בסיכון (שעשויה להוביל להפלה)
  • שלום רב

אם יש פער בגיל ההריון בשלב מוקדם, זה לרוב קשור לביוץ מאוחר ולכן צריך לתקן את גיל ההריון לפי מה שנראה באולטרה-סאונד. לרוב זה לא מצביע על בעיה, אך לעיתים נדירות זה יכול להעיד על התפתחות לא תקינה של ההריון, ולכן חשוב המשך מעקב.
    אם העובר ממשיך לגדול באותו הקצב והדימומים פוסקים אז אפשר להיות רגועים

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה