שבוע 6+3 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לפורום, סופסוף זה קרה אחרי היסטוריה לא משהו (הריון חוץ רחמי) ואחרי המון זמן ונקלטתי בהריון רצוי ספונטני וטבעי, אתמול בעקבות הפרשות חומות מספר ימים וכאבים בבטן התחתונה הגעתי למיון ואחרי בדיקה של רופא הובהר לי שהביצית המופרית אמנם השתרשה ברחם אך קרוב לחצוצרה שמאל מקום שלפי מה שהרופא אמר הוא לא אידאלי. חשוב לציין כי הכאבים משתנים בעוצמתם (אך לא יותר מכאבי מחזור) וההפרשות הן תמיד אבל רק בניגוב.
    נשלחתי למעקב בטא שעולה בצורה טובה ומעקב אולטראסאונד.
    למישהי היה/קרה? יכולה לשתף בחוויה שלה?
    שאלה לד"ר- האם מראש ניתן לצפות להריון לא תקין?

תודה!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אני לא מבין מתוך מה שאת כותבת האם מדובר בהריון תוך רחמי או בהריון שהתשרש בחצוצרה (חוץ רחמי)...זה מה שקובע. אני לא מכיר מושג של מיקום השרשה לא אידיאלי - או שהוא תקין בתוך הרחם או שהוא לא תקין ומחוץ לרחם.

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה