מנסים להכנס להריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן
    אני חדשה פה אז נעים מאוד להכיר
    אני ובן זוגי מנסים להכנס להריון 4 חודשים וכל פעם שאני מקבלת מחזור אני בוכה ומתייאשת.
    אשמח לקבל מכן טיפים למה חשוב להקפיד כשמנסים ואיך לשחרר ולא להלחץ כל פעם.
    המחשבה שעוברת לי בראש כל פעם כשאני מקבלת זה - אם עד עכשיו לא הצלחנו למה שחודש הבא נצליח??
    זאת מחשבה ממש מפחידה ומייאשת
    תודה ושיהיה בהצלחה לכולנו ושבעזרת השם נצליח כולנו ונבשר פה בשורות טובות בקרוב מאוד!!!

1 תגובות
עמוד 1
  • היי
    קודם כל תרפי מהלחץ כמה שאת יכולה (תתעסקי בדברים אחרים תתחילי בכל מחשבה על הריון להתחיל לזמזם לך שירים והכי חשוב תעשו אהבה בשביל הכייף ולא בשביל המטרה לא לחשוב על כניסה להריון)
    מנסיון אישי בלבד לחץ הוא גורם משפיע על כניסה להריון ולהרגיע אותך ש4 חודשים זה לא הרבה בכלל יש אנשים שמנסים שנה ומעלה
    ותהי אופטימית זה מגיע בסופו של דבר אולי בעוד חודש אולי בעוד שנה צריך סבלנות
    בשורות טובות יקירתי;)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה