פיוריגון + אוביטרל... זקוקה לעזרה!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אני די חדשה כאן ואשמח לעזרה..

בעלת שחלות פוליציסטיות... ללא מחזור טבעי בכלל... מזריקה פיוריגון ואתמול היה המעקב האחרון שהראה 2 זקיקים בגודל 18 ו- 20 מ״מ. ועוד שניים קטנים יותר בגודל 12-13 מ״מ..

הרופא אמר לי להזריק אתמול את האוביטרל ולקיים יחסים בשלושת הימים הקרובים... השאלה שלי - האם אני אמורה להרגיש משהו אחרי ההזרקה המעיד על התרחשות הביוץ? אני לא מרגישה שום שוני וזה די מלחיץ. האם בטוח יהיה ביוץ ואם כן למתי באמת לכוון אם הזרקתי אתמול ב 8 וחצי בערב? האם יש סיכוי טוב להיריון בהתאם לנתונים שציינתי?

הלחץ והציפייה הורגים אותי!!!!
1 תגובות
עמוד 1
  • שכחת לציין את תוצאות בדיקות הדם:
    E2 - 1600pmol/L
    pro- 1.55nmol/L
    LH- 1.4 IU/I

זה עוד דבר שמדאיג... מלבד ה E2 הערכים מאוד נמוכים יחסית לתוצאות מעקב הזקיקים לא? ??
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה