היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היתי במיון נשים אחרי דימומים לא סדירים והתגלה לי הריון כימי חזרתי לרופא המטפל והוא חוזר ואומר לי שזה לא ודאי ובטח זה מתפתח להריון חוץ רחמי בנתיים אין דימום( האמת מחכה כבר שהכל יהיה מאחורי) יש רופאים גם בקהל? בטא 60 נכון ליום רביעי. מה הסיכויים שזה הריון כימי ולא חוץ רחמי ושהגוף יעיף את זה כבר ממני? וזהו כרגע בעצבות נוראית כי הגוף שלי מבולבל מחכה לנס.( המחזור הגואל). נב יש לי כאבים בבטן העליונה מאמינה שאין קשר.
1 תגובות
עמוד 1
יקירתי,
פורום זה מיועד לתמיכה נפשית ולא לייעוץ רפואי, לצורך זה, יש לנו באתר את הפורום הרפואי ואני מציעה לך להפנות את השאלה שם.
יחד עם זאת צר לי שכך המצב ואני מקווה שהדברים כבר התבהרו בעת שאת קוראת את השורות האלו.