שאלות לאחר הזרעה עם הורמונים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הזרקתי אוביטרל ביום ראשון בלילה, עברתי הזרעה בשלישי האחרון . עד עכשיו יש לי קצת כאבים בצידי הבטן - בהתחלה הכאבים היו למטה בבטן תחתונה עכשיו עלו קצת למעלה בבטן צד שמאל.. גם כשאני נוגעת בבטן התחתונה צד שמאל כואב לי . זה נורמלי? אני כבר 3 ימים אחרי ההזרעה. + החזה שלי התעצם (גם ככה אני שופעת) והוא כואב מאוד . האם אלה תופעות של האוביטרל אולי? אציין גם שהזרקתי שבוע פיורוגון 75 לפני ההזרעה .
2 תגובות
עמוד 1
  • שלום גם לי יש אתזה אני אבל רק היום עשיתי לא יודעת נה יהיה בהמשך אני רואה שעברו הרבה אם את יצלחת????
  • לצערי לא. קיבלתי מחזור לפני 3 ימים :(. עכשיו התחלתי תהליך להפריה. בכל מקרה לגבי ההזרעה- בשתי ההזרעות שעשיתי היו לי ביומיים הראשונים כאבים בכל אזור הרחם בקושי הצלחתי לעמוד כאילו תחושת מלאות ברחם, רגישות וכאב, קראתי קצת באינטרנט ושאלתי את הרופא הוא אמר שזה נורמלי לחלוטין. תהיי אופטימית כל מקרה לגופו המון בהצלחה מאמי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה