קרינון והחזרת מוקפאים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    כמה שאלות לי אליכן :)
    התחלתי אתמול תמיכה של קרינון פעמיים ביופ לפני החזרת עוברים מוקפאים שתהיה בע"ה ביום א הקרוב.
    א. האם ניתן לקיים יחסי מין עם קרינון?
    ב. שמעתי פעם שמישהי אמרה שלא כדאי לשים קרינון לפני השינה... מוכר לכן וידוע לכן על זה משהו??
    ג. ובכלל אשמח לחוות דעתכן לגבי מנוחה לאחר החזרה... הדעות כ"כ חלוקות!! מה אתן עושות??

תודה!
3 תגובות
עמוד 1
  • היי
    בקשר ליחסים וקרינון אני יודעת שאין איסור אבל בכנות מניסיון שלי זה ממש לא נעים כי החומר נשאר בפנים וזה קצת מביך ולא נעים..
    והבעיה עם קרינון (לשים אותו בלילה) זה שממש כדאי לעשות הליכה קצרה אחרי ששמים אותו כדי שהוא יספג טוב..מה שאני עשיתי זה בחרתי שעות מוקדמות יחסית 7 וחצי -שמונה והייתי עושה הליכה בערב..
    מקווה שעזרתי:)
  • אפשר לקיים יחסים קחי בחשבון שחלק יוצא במהלך היחסים וזה באמת קצת מבאס.
    אין בעיה לשים לפני השינה, אני ניסיתי גם לפני השינה וגם בבוקר לפני העבודה. אני יכולה להגיד לך שבבוקר זה קצת יותר נסבל.
    אני לא נחתי אחרי ההחזרה ואין כל בקשה רפואית לעשות כך.לא נחתי ולמרות זאת נקלטתי...
  • אפשר לקיים יחסים קחי בחשבון שחלק יוצא במהלך היחסים וזה באמת קצת מבאס.
    אין בעיה לשים לפני השינה, אני ניסיתי גם לפני השינה וגם בבוקר לפני העבודה. אני יכולה להגיד לך שבבוקר זה קצת יותר נסבל.
    אני לא נחתי אחרי ההחזרה ואין כל בקשה רפואית לעשות כך.לא נחתי ולמרות זאת נקלטתי...
    ביום ההחזרה שמת את הגל?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה