מודאגת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול הייתי אצל רופא פוריות ולאחר שהוא הסתכל על בדיקת הזרע של בעלי, הוא אמר שאנחנו צריכים לעשות הזרעה. אני ממש לחוצה מזה ומפחדת ומקווה שנצליח להיקלט מהר. יש פה מישהי שגם עברה את זה ויכולה אולי לתת כמה עצות?
4 תגובות
עמוד 1
  • הזרעה זה התהליך שעוברים לפני הפרייה (במידה ולא נקלטים עוברים להפרייה)
    למעשה כל מי שכתבה שעברה הפרייה עברה לפני זה הזרעה אחת ומעלה.

הזרעה זה הליך פשוט מאוד! הוא רק מסובך מעט ביום ההזרעה...

הזרעה כוללת את הדברים הבאים:

1. זריקות- בשבועיים שקודמים להזרעה את אמורה להזריק לעצמך או לא (לא כתבת כך שאני מניחה שאתם עושים בלי הורמונים, ההזרקות זה החלק הכי קשה וזה ממש בקטנה)
    2.בדיקות כל כמה ימים-בדיקת דם ואולטרסאונד בידי טכנאית.
    3.ביום ההזרעה- השבחת הזרע של בעלך בדרך כלל במכון שפרה אבל יש עוד מכונים בארץ. צריך להגיע לבדיקה כשעה לאחר שהזרע יצא מהגוף, אין לאחסן אותו בקירור או חימום.
    4.ביום ההזרעה- הזרעה של הזרע לאחר שנלקח מאחד המכונים שבחרתם, הליך קליל מאוד שנעשה בעזרת רופא הפוריות שלך. יכול להיות מעט כואב אבל ממש מעט.

ברמת העצות:
    -הרצון של הרופא להתקדם להזרעה בכלל לא אומר שיש בעיות כלשהם, וגם אם כן הבעיות ככל הנראה לא באמת מדאיגות אותו כי אם כן הייתם עוברים ישר להפרייה.
    -אם את לוקחת זריקות, וודאי שאת יודעת איך לעשות כל דבר ובקשי הדגמה. זה לא מסובך אבל בהחלט קל להכנס בגלל זה לדרמה מיותרת. לכן וודאי ששאלת את כל השאלות שמטרידות אותך.
    -הנחיות לפעולה את ככל הנראה תקבלי מאחות המרפאה בטלפון ולא מהרופא ישירות. על אף שההנחיות מגיעות ממנו
    -הבדיקות זה החלק היותר מתיש, כיוון שזה גוזל זמן בבוקר, אפשר להוציא אישור רפואי, קחי בחשבון כך את בעצם סוג של דווחת למעסיק שלך שאת עוברת טיפולי פוריות. תשקלי את זה טוב לפני זה.
    -כפי שנכתבתי הזרע צריך לעבור הליך באחד מהמכונים להשבחת זרע. חייב להגיע תוך שעה למכון, אתם מחכים שעה שהזרע יעבור את ההליך ואחר כך תוך שעתיים (מקסימום) לעבור את ההזרעה עצמה.
    -כשאת מגיע לרופא עם הזרע אחרי המכון, תודיעי שאת נמצאת ולכי לעשות פיפי. חכי בתור ובהצלחה.
  • עוד דבר- כבר עכשיו תשיגי כוס סטרילית, כמו כוס לפיפי בשביל הזרע.

בפעם הראשונה לכי בליווי בן זוג או מישהו שנוח לך איתו.

• אני עברתי פעמיים וזה לא נורא בכלל. הכי חשוב שתהיי רגועה, לגבי הזריקות הייתי בלחץ אטומי מהמחשבה אבל זה באמת לא נורא בכלל. בהצלחה
  • חשוב להיות רגועים ואופטימים
    כי לחץ לא עוזר בכלל מניסויון
    בשורות טובות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה