ורד rose - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי מאמי קראתי בתגובה שלך לאחת הבנות שאחרי הטיפול הבטן שלך נשארה נפוחה (מה שקורה לי כרגע )
    בתקווה וזה יצליח לי ואכנס להריון
    מה עושים להסתיר בהתחלה ??. הרי במקום שזה יהיה--- סמוי מן העין ויש בו ברכה
    זה יראה חודש ראשון כמו שלישי רביעי :-(
    כולי תפילה שיצליח לי אבללל כ"כ מפחדת מהחלק שהבטן שלי כרגע נראית כבר חודש שלישי זה מתסכל ולא כיף לי שכולם ישאלו עוד לפני שאני יודעת אם צלח או לא
3 תגובות
עמוד 1
  • לצערי זה אכן קרה לי, אני לא חושבת שזה היה גירוי יתר או משהו, פשוט ככה הגוף שלי הגיב.

כמו בהריון... אפשר ללכת עם חולצות שהן יותר רופפות. לי אישית זה לא ככ הפריע, הרי כל הקילוגרמים שהעלתי בעקבות ההורמונים זה ממש היה בקטנה מבחינתי.

ומי ששואל הוא חצוף! ואם אני סתם שמנה?!
    אף אחד לא צריך לדעת שעברת את התהליך הזה... :)

בהצלחה ובשורות טובות במהרה.
  • היוש
    באמת הפתרון לטשטש זה חולצות רפויות רחבות
    ואנשים גם ככה חוצפניים אז תמיד ישאלו אבל אף אחד לא צריך לדעת שעברת את התהליך לפי דעתי זה משהו שלנו בלבד ולא חייבים לשתף את החוצפנים
    אני האמת שאלו כבר בחודש שני אם אני בהריון ועניתי שלא (כמובן שחברים טובים שלנו כבר ידעו אבל לשאר בשרתי רק בחודש שלישי ויש כאלה שגם יותר מאוחר ידעו)
    בשורות טובות יקירתי;)
  • תודה עודדתן אותיייי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה