השתרשות ומונוסדיום גלוטומט - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי לכולן והי לroseורד. יש לי שאלה תכופה שאני מקווה שאחת מכן תוכל לענות לי עליה. קראתי רק לפני כמה ימים שמונוסדיום גלוטומט הוא לא טוב לעוברים והבעיה היא שאכלתי פסטה רגילה עם אבקת מרק שמכילה מונוסדיום גלוטומט ואני רוצה לציין שמאז אני משתדלת לקרוא את הרכיבים ואפילו שוקלת לקנות אבקת מרק שלא מכילה מונוסדיום גלוטומט. השאלה היא אם יכול להיות שסיכנתי את העוברים? השאלה השניה: אתמול לקראת הערב ראיתי הפרשה חומה בהירה כמעט ורודה ולפנות בוקר ועד עכשיו ישתבח.., אין כלום. מה זה אומר לדעתכן. יש לציין שוב שאני אחרי החזרת עוברים. מקווה לתשובה מהירה ובשורות טובות לכולן
4 תגובות
עמוד 1
  • הי אורלי,

את חייבת להרגע באמת...
    את מחדשת לי עם המונוסדיום גלוטומט... שתדעי שבאופן כללי זה סוג של רעל. זה נכון גם לחיי היום יום, בלי קשר להריון.

ברור שלא סכנת את העוברים! כבר כתבתי לך בעבר, משרד הבריאות כותב המלצות כי הם רוצים לכסות את ה++++ שלהם... כל מה שהם כותבים יכול להיות מופנה לככל האוכלוסיה ובכל זאת אנשים עושים מה שהם עושים....

אל תעשני, אל תעשי כושר מוגזם ,]אל תשתי אלכוהול, אל תאכלי דגים נעים תשדלי לאכול בצורה מאוזנת בלי המון סוכר, תשטפי את הירקות והפירות הכי טוב שאת יכולה וזה הכל. אם תתחילי להכנס לשטויות שלהם את לא תצאי מזה.
    תהיי בטוחה שאני לא זוכרת את הרשימה המלאה שלהם והאמת היא שזה ממש לא מעניין אותי.

אני כותבת את זה מלא... אל תאמיני כל הסימנים לטובה או לרעה, תעשי בדיקה בזמן הנכון ובצורה הנכונה וזה הכל.
  • סבבה, תודה ורד. הרגעת אותי.
  • יקירתי
    את חייבת להירגע ולא כל דבר לחשוב שאכלת יזיק לעוברים את ממש מחדשת גם לי מבחינת כל המרכיב של א מרק ואני בשבועיים שאחרי ההפריה אכלתי מלא פירה עם א. מרק:)
    אני חושבת שגם הכי טוב בשבילך להרים טלפון לאחות בקופת חולים ולשאול אותה על דברים שאת רוצה לאכול(האמת אני אכלתי רגיל פשוט הקפדתי לא לאכול בחוץ כי לכי תדעי מה שמו באמת באוכל וכשגילתי על ההריון האחות נתנה לי רשימה מה מומלץ לאכול בהריון כמובן)
    וכן בקשר לתסמינים באמת אי אםשר לדעת פשוט צריך לחכות לבשורות הטובות
  • אני עשיתי אתמול בדיקת הריון ביתית וראיתי פס אחד חזק ופס אחד חלש. מקווה שמחר בבדיקת דם התוצאה תהיה זהה. מקווה לבשורות טובות בעזרת השם יתברך ומחזיקה אצבעות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה