טיפולים שצלחו! חובה כניסה כולכן!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות... אני פונה לכל מי שעשתה טיפול ונקלטה. אשמח לשמוע פרטים.. איזה רופא, מה מס הטיפול, כמה עוברים הוחזרו ובאיזה איכות... אשמח לשמוע זה מעודד גם לבנות שרק בתחילת הדרך.
4 תגובות
עמוד 1
  • סה"כ כל התהליך כולל השנה של ניסיונות לבד לקח לנו בערך שנתיים וכמה חודשים.
    אני התחלתי עם רופא של מכבי באזור המגורים-דן לוין. למרות שהרופא מאוד סימפטי לא הרגשתי שזה זה (עברתי הרבה מאוד הזרעות עם ובלי הורמונים) ועברתי למרפאה הפרטית של דניאל זיידמן, עם זיידמן זה היה ההפרייה הראשונה שלי והיא הצליחה.
    עובר אחד (רמה 1 ככל הנראה, לא נאמר לי אבל גם לא נאמר לי שיש איזה שהיא בעיה באיכות העובר)

מקווה שעזרתי...
  • היוש
    התהליך באמת לוקח שנה ו. (הכל תלוי בבדיקות גם אם יש בעיה אז קודם מנסים לפתור אותה וגם יכול להיות בעיה עם הגבר ולכל יש פתרון)
    אנחנו התחלנו בכללית אצל רופא ששלח תמיד לאין סוף בדיקות וכשרציתי לעבור כבר לשלב הבא הרגשתי שהוא לא מבין ולא עוזר אז עברנו לרופא פרטי
    פרופ'רפאל רון אל שהוא מלאך
    )מה שכן כל הבדיקות שעברתי אצל הרופא בכללית קיצרה לי את הדרך להפרייה המיוחלת)הבעיה הייתה אצל בעלי וישר שלח אותנו להפריה כמובן שהזרקתי במשך חודש שיגדלו הזקיקים ושאבו לי 2 יפים אבל בסוף רק 1 שרד וזה גם טוב אחרי כל הלחץ והבכי הצלחנו לראות את האור בזכות הרופא המדהים הזה
    ועכשיו אנחנו נרגשים ומצפים ובקרוב אצל כולם
    ועוד טיפ; צריך לקחת הכל ברוגע ולזכור שכל גוף של אישה זה משהו אחר
    ואם את מרגישה שהרופא לא עוזר לכם לקום וללכת
    וחחשוב בצורה חיובית אחרי כל טיפול (אני יודעת שזה קשה אבל צריך להשתדל למען המטרה)
    ותשתדלי לא לקרוא הרבה מאמרים באיטרנט סתם מלחיץ עדיף לשאול את הרופא או אחות
    אז שיהיה דרך צלחה יקירתי ובשורות טובות
    ואת מוזמנת לפרוק פו את ליבך להתייעץ ולשתף(זה מאוד עוזר הפורום הזה ואני מקווה לעזור לבנות )
  • היי בנות,

אני עברתי טיפולי פוריות אצל דר' גליה בירן מקופת חולים כללית. הגענו אחרי שהתגלתה בעיה בזרע של בעלי.
    עברתי פרוטוקול קצר שלא הצליח, פרוטוקול ארוך שלא הצליח ועוד פרוטוקול קצר שהצליח. הוחזר עובר באיכות לא מעולה, אך הוא נקלט. לאחר ההחזרה נתנו לי כתמיכה גם זריקות, אז אולי זה חיזק אותו. היום הבת שלי המהממת בת 8 חודשים.

אם יש קשר או לא, יש לי גם בת בת 4 שהגיעה ללא טיפולים ועכשיו אני שוב בהריון טבעי. הגיע בהפתעה!!!

אמרו לנו שכנראה הבת הגדולה זה "בפוקס" כי אין מצב כשאכנס להריון טבעי ועובדה שזה הצליח פעמיים

בהצלחה לכולן!!!!!!
  • משמח לשמוע שלא נאלצת לעבור הפריות בכל הריון.
    בהחלט נקודת אור :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה