נפיחות נוראית בבטן אחרי הפריה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • פעם ראשונה כאן שיהיה בהצלחה לכולן :)
    אני ביום החמישי אחרי החזרת עוברים (IVF) ויש לי נפיחות נוראית בבטן התחתונה ממש בטן הריונית ובישיבה יש לי לחץ וזה מרגיש אי נוחות ועייפות והשדיים נפוחות בצורה שלא זכורה לי כלל מלווה בכאבים.
    האם זאת תופעה נורמלית?ממש מפריע לי הבטן מרגישה כבדה ועייפה עם בחילות וושותה לפחות 3 ליטר מים...מה עושים עם הבטן הזאת הצילו!!!
    למרות זאת ממשיכה לחייך ומתרגשת
6 תגובות
עמוד 1
  • לרגע חשבתי שאני כתבתי את זה אנחנו בדיוק באותה הבעיה וגם פרסמתי כזו הודעה בשם גירוי יתר

וגם אני עברתי החזרה ביום חמישי חחח מאז השאיבה יש לי כאבים.. ונפיחות של חודש רביעי .. תקפידי לשתות מים כמו שאת עושה ותעקבי על שני דברים !!
    מעקב יומי שאין עלייה קיצונית במשקל כמו שני קילו שלוש (עשי בדיקה כל בוקר)
    ושאין קוצר נשימה
    הכאבים כל יום משתנים פעם כואב בשחלות פעם יותר למעלה פעם בחילות עד שהגוף יחלים לגמרי
    נצטרך סבלנות מאמי ומלא הצלחה בע"ה

• היי לאה בהצלחה לנו :) ותודה על תשובתך
    חידשת לגביי המשקל ונשקלתי 4 קילו יותר זה לא נורמלי
    ואולי יש מצב שנפגשנו חחח עולם קטן
  • היי מאמי אעשה לך קצת סדר
    ראיתי שיש לי כאבים חדים לכן נגשתי למיון בלילה לבדיקות במוצ"ש - נאמר לי שיש לי כמעט גירוי וצריך לעקוב שהעליה במשקל היא לא פתאומית.. גם אני נראית פתאום נורר נפוחה אבל עדיין לעקוב וגם
    שאת עושה שתן ברצף במשך היום ואין בעיה ועל קוצר נשימה
    אם הכאבים שלך חזקים מדי ממליצה לך לבדוק גם.. אם זה נסבל זה בסדר ... תהיי עם יד על הדופק
    אמן ונתבשר יחד בהריון
  • היי לאה העיקר שהמצב לא מחמיר והכל טוב..תודה על האינפורמציה.
    אז מאתמול אחרי דיקור סיני חייבת לציין מרגישה טוב יותר הבטן נפוחה הרבה פחות והאנרגיות חזרו אליי למרות העייפות.
    חייבת להמליץ הדיקור הסיני אכן עוזר והמדקר אמר לי שאפשר לזהות הריון לפי הדופק ואמר שיש סיבה לאופטימיות...(אני באופטימיות זהירה)
    תגידי מתי עושה בדיקת בטא? גם את ביום חמישי בעוד שבוע?
  • אני ביום שלישי מאמי
    ומה באמת הנפיחות ירדה לך ??
    יו זה חלום שלי
    למי הלכת ואיפה ?
    בע"ה בשורות טובות
  • לאה אם את רוצה את מוזמנת לשוחח איתי לפני
    מוזמנת ליצור עימי קשר 0524305748
    וקצת לדבר על החווה ולחזק אחת את השניה...האמת אני מאוד זקוקה לשיחה זו :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה