מבולבלת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום
    אוף לא יודעת אפילו ממה להתחיל, כל כך מבולבלת ולא מבינה מה קורה בכלל
    אתמול הייתי בדיקת אולטרה סאונד נצפה שק הריון ללא דופק ..לפי החישוב אני אמורה להיות בשבוע 9 היום
    כתוב GA6W1D+-4D נצפה הד עובר בגודל 2 מ"מ אני מבינה שאין פה מקום לטעות והרופא הפנה אותי למיון לביצוע ציטוטק
    בשבוע 6+5 נצפה שק הריון + תחילת דופק השאלה שלי ממה זה קורה? אני בת 36, אם ל2 בנות בריאות לחלוטין
    האם זה בגלל הגיל או שיש גורמים אחרים, צריכה לציין שחודש לפני הריון הנ"ל היה הריון כימי שיצא לבד בשבוע 5

אני מוצפת בכל כך הרבה רגשות לא ברורות בכלל...מנסה להראות כלפי חוץ שבכל תקין ורגיל... אבל מרגישה כל כך חרא, אני אדם שלא מרבה לשתף את הרגשות שלו עם הסביבה אבל יש לי פתאום התפרצות בכי בלתי נשלט..איך מתמודדים אם זה איך אוספים כוחות ומשתלטים על בכי...
1 תגובות
עמוד 1
  • עירית יקרה,

כמה שהסיפור שלך עצוב ומוכר.
    לרפואה על פי רב, אין הסבר שמניח את הדעת, בייחוד כשיש ילדים בבית.
    בתור מי שחוותה את אותה התנסות נוראית שש פעמים, אני יודעת מה עובר עליך.
    הפורום הזה נותן תמיכה נפשית ולא רפואית, לכן אמנע ממתן עיצות רפואיות, אך כן אומר, שאם זו הפלה שניה ברציפות ואת מאוד רוצה ילד שלישי, נסי להתעקש מול הרופא המטפל על בירור מלא. אם לא תצלח דרכך איתו, פני לרפואה הפרטית.
    את לא ילדה, אך בהחלט מספיק צעירה בכדי להרות שוב ולהנות מהריון בריא ומשעמם.

נסי להקיף את עצמך במשפחה וחברים קרובים שאת יכולה לחלוק איתם את הצער.
    זה מאוד מאוד חשוב בימים האלו. שתפי כמה שיותר, לכל מי שרק מוכן להקשיב ולתת כתף. אם את לא מצליחה למצוא סביבה תומכת, אל תהססי לפנות לעזרה מקצועית. את תמיד יכולה לפנות לער"ן. התמיכה שלהם אנונימית לחלוטין וחינמית. את יכולה לפנות אליהם בשיחת טלפון או בצ'ט.

אני שולחת שק של חיבוקים וחיזוקים,
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה