עזרה ממי שחוותה גירוי יתר שחלתי או שחלות מוגדלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יקרות שלי עברתי שאיבה יום שני שעבר וככל שהימים עוברים הכאב מתגבר.. הבנתי שמשהו לא תקין נגשתי לבדיקות ונאמר שיש חשש לגירוי יתר והשחלות שלי נורא גדולות

מה שאומר כאבים חדים ממש ברחם תחתונה לא מצליחה לישון נורמלי שבוע כי כל הלחץ על הבטן

מישהי יודעת על דרכים להוריד נפיחות ? אני נראת בחודש שלישי זה מזעזע שלא נדבר על הכאבים ... מה זמן ההחלמה למי שחוותה...
    אוהבת אתכן תודה על הכל
8 תגובות
עמוד 1
  • מאוד לא נעים!

לא חוויתי אבל הייתי מאוד קרובה לזה. צר לי שאת חווה את זה.

הם לא הנחו אותך מה לעשות? אם לא תגשי שוב לרופא, לפי דעתי הם אמורים לתת איזשהו טיפול רפואי.
  • היי מאמי
    זה לא ממש המצב זה קרוב לזה .. השחלות נורא מוגדלות ואין מה לעשות חוץ מלשתות המון מים. אני מתפללת שזה יעבור כבר והכי גרוע זה הבטן של חודש שלישי או לא יודעת איזה חחח
  • דיקור סיני מומלץ מאוד
    אני גם סבלתי מנפיחות קיצונית
    אתמול עשיתי דיקור סיני ואכן עזר מרגישה טוב יותר...אומנם עדיין נפוח אבל לפחות נסבל!
    אם במידה מישהי ממכן מעוניינת אני מאוד ממליצה על הדיקור גם עוזר לפוריות ולקליטת הריון...
    אז אשמח להמליץ על מדקר הוא נמצא בפתח תקווה ואני נוסעת אליו פעם בשבוע
    ואני בכלל מנתניה.
    אבל שווה כל מאמץ!!
  • מי המדקר ברשותך אשמח לפרטים וכמה עלה ? הוא פרטי או מקופה
  • הוא מדקר פרטי...
    עזבי דיקור במרפאה לא מקצועי כמו הפרטי...בתור אחת שעבדה ברפואה המשלימה ועבר טיפול דרך הקופה...
    תראי הוא במחיר סביר אפשר להגיד....תגידי שאני (אתי מגל) הפנתי אותך אליו..
    קוראים לו שי 054-7563561
  • אפשר לשאול מה העלות שלקח לך?
    ואם נניח עושים רק טיפול או שניים וזה תופס ולא ממשיכים זהכ יכול לדעתך לגרום הפלה?
    תודה לך!
  • אני גם מאוד ממליצה על דיקור, פרט באופן פרטי ולא דרך הקופה.
    הפסקה בטיפול לא תגרום לשום דבר לא בסדר.
    המדקר שלי נמצא בנס ציונה ומקבל גם בחולון. הוא מקסים ומאוד רגוע. קוראים לו אופיר שגב פרימן (אפשר למצוא בקלות את הטלפון שלו באנטרנט)

למרות שכבר נקלטתי אני מדיי פעם מגיעה אליו אם אני מרגישה תופעות לא נעימות של ההריון, כיוון שזה גם מאוד עוזר לזה.
    הוא גובה 250 על טיפול. אני הייתי אצלו בערך חצי שנה עד שנקלטתי והרבה פעמים הפסקתי לשבועיים-שלושה, סתם כי זה היה כבד כלכלית.
  • תודהה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה