צוואר רחם 14 ממ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי.
    אני בשבוע 22+2 עברתי קוניזציה לפני 3 שנים התחלתי את ההריון הצוואר 35ממ בשבוע 20 התקצר ל28ממ
    בשבוע 21+1 מדדו והוא התייצב. (מטופלת באוטרוגיסטן 200 פעמיים ביום) שלושה ימים לאחר מכן בסקירה נראה כי הצוואר התקצר ל14 ממ. כרגע שוקלים תפירה ואני מאושפזת כבר 4 ימים בשמירה .
    מה הסיכונים התפירה בשבוע זה? האם אני צריכה שמירה מלאה אחרי התפירה והאם בבית החולים או בבית ובכלל אני חרדה... מה הסיכוי ללידה מוקדמת? כמה עוזר התפר? האם בטוח שיתפרו?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

את כל השאלות הללו את צריכה להפנות לצוות שמטפל בך בבית החולים, זה מעבר להקף שניתן להתייחס אליו דרך הפורום.
    בתמצית:
    1. סיבוכי תפר:
    - שלא יעבוד ותתרחש עדיין הפלה ו/או לידה מוקדמת קיצונית
    - זיהום, ירידת מי שפיר, קרע של צוואר הרחם (אם יש צירים)

2. צריך שמירה, לא בהכרח בבית החולים
    3. אין דרך לתת על זה תשובה - יש סיכון גבוה אבל קשה לכמתו באחוזים
    4. לא בטוח שיתפרו, קיים ויכול האם בכלל עוזר במצבך (או רק עשוי להזיק)

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה