נראה לי שפיספסתי את הביוץ - אשמח לעזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות אני בטיפולים לפני הזרעה זריקות גונל 75 יחידות
    קבלת מחזור: 15.6
    תחילת זריקות: 19.6 יום ראשון
    אחרי 4 ימי זריקות ב 23.6 יום חמישי - אסטרדיול 365, פרוגסטרון .0.51 (3 זקיקים בגודל 11 מ"מ ואחד 14 מ"מ)
    יום שישי היום ה 10 למחזור התחלה של הפרשות שקופות
    יום שבת יום ה 11 למחזור הפרשות שקופות + בדיקת ביוץ ביתית קו בדיקה חלש חיובי המראה על ביוץ קרוב

הבעיה היא שרק מחר היום ה 12 למחזור ( יום ראשון בבוקר) יש לי שוב ביקורת מעקב זקיקים ובדיקות דם ורק אז יחליטו מתי יעשו לי את ההזרעה
    אני מפחדת שאני בביוץ עכשיו ומחר כבר מאוחר מידי
    האם זה הגיוני שלפני יומיים תוצאות הבדיקות יראו שהביוץ רחוק ועכשיו אני גם מרגישה שהוא קרוב וגם 2 בדיקות בייתיות יראו חיוב?

תודה רבה לעונות
3 תגובות
עמוד 1
  • היי. לי היה זקיק 24 וקבעו לי את ההזרעה ליומיים אחרי. הם רואים בדיוק מתי הביוץ לפי הבדיקות דם, אני חושבת שזה לפי הLH שהוא ממש קופץ. למשל היה לי Lh17 ולמחרת 95!! ואז הרופא אמר לבוא למחרת להזרעה. אבל אני הייתי ללא זריקות אז אני לא רוצה להטעות אותך. עדיף שתשאלי את הרופא שלך
  • מצטרפת למה שנאמר לפני...
    הוראות רק מהרופא.
  • אל.תבהלי כי לפעמים בדיקות ביוץ מראות פס חלש במשך כל החודש כל עוד לא ראית פס כהה באותה מידה או יותר אל תבהלי ותדברי עם הרופא המטפל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה