-
מזל טוב ובשעה טובה.
כ"כ נכון שזה עובר ומגיע בסוף.
5 שבועות ו3 ימים מחשבים לפי המחזור (מהיום ראשון שלו) יש סיכוי שרופא יעריך את זה אחרת.
בודקים דופק בשבוע 7, מאוד לא מומלץ ללכת לרופא לפני. סתם מלחיץ.
אחרי הדופק תקביעי לבדיקות הבאות (סקירה*2, שקיפות)
בהצלחה והמשך הריון תקין
-
הי ורד,
איך הגעת למסקנה שזה שבוע 5 ?
הרופא אמר לי שאני שבוא 4. הכוונה הוא חישב את זה שבמועד החזרה כבר היתי 12 יום בהריון וממועד החזרה עד היום עברו עוד שבועים ... סה"כ 4 שבועות.
איזה חישוב את עשית?
מזכירה שזה טיפול פוריות של מוקפאים
-
היי
איזה בשורה משמחת מזל טוב להריון תקין וקל
ואכן כן שאנחנו מתבשרות על ההריון יודעות תחושה אושר עצום כי גם בגלל שהצליח והיה שווה לעבור מה שעברנו
וכמו שורד אמרה באממת מחשבים מהיום הראשון של המחזור אבל תלוי ברופא אני עברתי הפריה והוא חישב לי אחרת ואם הוא אמר שאת בשבוע רביעי הוא יודע מה הוא אומר
וכן סתם ללכת לפני השבוע ה7 למצוא דופק סתם מלחיץ כי מהשבוע הזה שומעים דופק
אז תהני לך בנתיים מהתחושה של האושר;)
-
מיכל- איך הוא חישב לך את שבועות ההריון?
איך הצלחת לעבור את המתח הזה לקראת כל בדיקה ובדיקה. מרגישה שדווקא בגלל שאנחנו אחרי טיפולי פוריות החרדות והחששות שלנו יותר עצומות מהריון של מישהי שנכנסת בקלות.
היום לפני שבדקתי שהבטא אכן הוכפלה, אני ההיתי בלחץ היסטרי. ועכשו ההמתנה לפני הדופק.
איך מתמודדים עם זה?
אני ממש לא רוצה שיקרה משהו ואז אני אצטרך לחזור אחורה אחרי כל מה שעברתי...
אשמח לטיפים
-
היוש שוב
אין כל כך מה לעשות חרדות תמיד יהיה לנו אבל חשוב להוריד מהלחץ ולנסות לחשוב שיהיה טוב
אני חרדתית מטבעי לצערי ובהריון הזה אני חרדה עוד יותר כי כמו שאמרת הוא חשוב לנו וכל הזמן יש את הפחד שיגמר וכל זה נובע מהתקופה הלא פשוטה שעברנו לכן אנחנו גם מעריכות יותר ומקוות יותר
גם שאני כבר בשבוע מתקדם מאוד אני חרדה לפני כל אולטרסאנד כדי שנראה אם העובר בסדר ואז הרופא בודק ושהכל בסדר אני נרגעת
אבל לא נראה לי שאפשר לעשות משהו בנידון
בשורות טובות;)
-
ולפי מה שזכור לי
אני קיבלתי וסת ב9.12 והוא חישב לי שקיבלתי ב15.12.15 האמת לא כל כך התניינתי בחישוב אני סומכת עליו שהוא יודע מהוא הוא רושם;)
וככ אני בודקת פה במחשבון הריון איזה שבוע אני לפי התאריך שהוא נתן לי
מה שכן תשאלי אותו באיזה יום מתחלף לך שבוע
נגיד לי מתילחף שבוע כל יום שלישי;)
-
עזבי איך שאני חישבתי את זה... אם זה מה שהרופא אומר הוא צודק.
את בשבוע 4, מזל טוב!
החרדות אכן קשות. אני כל הזמן מתפלאה שאני חושבת על זה כל הזמן,
סוג של עיסוק אובססיבי בזה.
הבדיקות עצמן בהחלט מרגיעות אבל עד ההגעה לשם יוצאת הנשמה. אני ממש מונה את הימים לכל בדיקה ובדיקה.
בסופו של דבר מה שיהיה יהיה, אין לנו כ"כ שליטה על מה שקורה שם בפנים, לוקחים ויטמינים ומקווים לטוב.
בהצלחה לכולן, הריון מלא ותקין לכולן.
-
תודה בנות!!
בהצלחה בהכללללל