שאלה מסקרנת :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מחר מגיע היום ה- 12.
    אני חייבת לציין שעברתי את ה- 12 יום האלו בצורה ממש יפה, אבל ב- 4 ימים אחרונים התחלתי להישבר כי התחילו להם כל תסמיני המחזור.
    ואתמול הצטרף גם כאב בחזה..שזה תסמין חדש, עד עכשו לא היה לי כאבים בחזה לפני הבדיקה.
    עשיתי קצת טיפול שונה החודש כך שאני מעט מבולבלת...
    עשו לי הזרעה עם מונופור ב- 2 לחודש ואז החזרת מוקפאים ב-7 לחודש. ואני עכשו נמצאת רק עם נרות פרוגרסטרון. ועדין לא קיבלתי מחזור מההזרעה הראשונה שהתרחשה ב- 2 לחודש( כבר עברו 16 יום מההזרעה ). חייבת לציין שההיתי בתחילת דרכי בטיפולי פוריות ועשיתי הזרעות עם מונפור(הורמונים) תמיד קיבלתי מחזור שזה לא צלח אפילו אחרי 10 ימים. אבל הפעם כנראה זה שונה כי אני עם תמיכה....

השאלה היא האם אני לא מקבלת מחזור בגלל התמיכה? או שזה לא הגיוני שאני אקבל מחזור כי החזירו לי גם עוברים מוקפאים אחרי 5 ימים, ולהזרעה אין משמעות בגלל שמדובר רק בזרע?
    מודה שלמרות הניסיון שלי אני מבולבלת החודש.
2 תגובות
עמוד 1
  • מחזור עשוי בהחלט להתעכב בעקבות תמיכה של הנרות.
    מצד שני אם יש הריון התמיכה הזו הופכת להיות החברה הכי טובה שלך לשבועות הבאים.
    אני נוטה להאמין שרופאים לא שולחים מטופלות לעשות סתם הזרעה והחזרת עוברים. ככל הנראה הוא רצה להעלות את הסיכויים.

לכי מחר לעשות בדיקת בטא. עדכני.
    בשורות טובות,
    ורד.
  • היי,

אכן התמיכה מעכבת את המחזור.
    אבל אם החזירו לך עוברים בני 5 ימים (בלוציסטים) הית אמורה כבר לעשות בדיקת דם, וגם לגבי ההזרעה...

בהצלחה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה