היי בנות צריכה את עזרתכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי. כמה שאלות. היום עברתי הזרעה בפעם הראשונה אציין שהתחלתי את התהליך ללא הורמונים אבל בגלל שההורמונים שלי היו נמוכים הרופא נתן לי כמה כדורים, עכשיו השאלה היא כזאת: אתמול ביצעתי מעקב זקיקים היה לי זקיק 24 ללא נוזל , בדיקת דם הראתה הורמון Lh 95!!!! זה לא גבוההה מאוד? הרופא לא אמר כלום על זה ורק אמר שקלענו בול בביוץ אבל המספר הזה 95 קצת מטריד אותי. ועוד שאלה: כבר מאתמול יש לי כאבים בשחלה(איפה שנמצא הזקיק הגדול) ועד עכשיו ממש כואב לי זה הגיוני? ושאלה אחרונההה- אחרי ההזרעה היו לי כאבים ברחם ממש כמו של מחזור התכווציות כאלה, ההתכווצויות עברו אבל עדיין כואב לי בשחלה מאוד והבטן שלי התנפחהההה מאוד מאז ההזרעה.
5 תגובות
עמוד 1
  • היי,

ה-LH שלך נשמע גבוה, למה לא שאלת את הרופא?

שעשו לך את ההזרעה ראו שבייצת? כל מה שאת מתארת נשמע כמו כאבי ביוץ...
  • חחח האמת שלא שאלתי כי אני מתביישת כי כבר חפרתי לווו ברמות! אבל אמר שלפי הבדיקת דם האחרונה קלענו בול בביוץ. נגמרו לי הכאבים בשחלות יש לי לפעמים מיחושים כאלה ברחם ואתמול כשקיימתי יחסים קצת כאב לי :0 .עוד שאלה אחרונה יומיים לפני ההזרעה היה גם זקיק 11 בשחלה ימנית בנוסף לזקיק המוביל 24... יש מצב שגם הוא בייץ?? הלוואי שיהיה לי תיאומים :))))))))))))
  • הזקיקים גדלים בין 1.5-2 כל יום, וכדי שזקיק יהיה "מסוגל" לבייץ, הוא חייב להיות מעל 18 מ"מ, אני בספק אם הוא הספיק...
    ואכן, ה-LH עולה כשמגיע הביוץ, כשאת כבר מבייצת ה-LH מתרסק חזרה...מקווה שבנוסף להזרעות קיימת יחסים כך שאת מכוסה כפליים
  • האמת שלאאאאאא :((((. כי כאב לי מאוד אחרי ההזרעה!!! רק אתמול קיימתי וזה כבר אחרי הביוץ .
  • טוב הכל מלמעלה שאלוהים יעזור לי להיקלט. אם לא אני עוברת לivf
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה