יקרות שלי חייבת אתכן להתיעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רק אתן תבינו את הכאב שלי
    אחרי הזרעות שלא צלחו קבלתי אישור להפריות.... עוד לא התחלתי את התהליך

והיתה לי תקווה שאולי קרה נס ונקלטתי טבעי
    אז עשיתי שתי בדיקות ביתיות שיצאו עם פס נורא חלש (מכירות את זה שאתן מרגישות שאתן מדמיינות אותו מרוב שהוא חלש אבל הוא אכן שם ?)

ואז... עשיתי בדיקת דם בטא שיצאה שלילית ... התוצאה היתה 5>
    אני כבר ממש מרגישה את המחזור מגיע ראיתי קצת עכשיו הפרשות חומות (אני אמורה כבר לקבל היום)... אין למה לחכות נכון ?????
    אין סיכוי שבטא תראה שלילי מובהק בזמן שבדיקה ביתית מראה פס כמעט שקוף ויצא מזה חיובי??
11 תגובות
עמוד 1
  • היוש
    אי אפשר לדעת לצערנו זה רק לחכות ותמיד יש תקווה
    מבינה אותך אני לפני ההפריה הגדולה קיוותי להיכנס טבעי
    אבל רצה הגורל ופגשנו רופא מדהים שישר שלח אותנו להפרייה (בגלל הגיל ובגלל בעיה שהייתה לבעלי ולמזלנו היא הצליח פעם ראשונה הכל תלוי מסביב והכל מזל אבל הסיכויים בהפרייה יותר גבוהים)
    תמשיכי להיות אופטימית ואם באמת תגיעי להפריה אל תדאגי זה הכל לטובה ובאמת שזה לא נורא למען המטרה שלנו להפוך לאימהות
    רק תחשבי חיובי תמיד זה הכי חשוב
    בשורות טובות ותעדכני;)
  • אי ממש מודה לך עודדת אותי נורא נקווה לטוב !!! מבטיחה לעדכן ..
    אני שמחה לשמוע שצלח לך זה מחמם את הלב !!! בידיים מלאות אמן !
  • בהחלט מוכר. אם הייתי שולחת לך את התמונה של הבדיקה הביתית הראשונה שלי היית צוחקת עליי שדמיינתי שזה שם.
    חכי עוד יומיים-שלושה ותעשי שוב בטא אם לא תקבלי.

אני ממש שמחתי לעבור להפרייה. לי היה ברור שטבעי אני כבר לא הכנס. ודווקא שמחתי כי אומנם ידעתי שהתהליך הוא רחוק מלהיות נעים אבל לפחות ייהיה לנו כמה עוברים מוקפאים שניתן להשתמש בהם בקלות בעתיד.
    לשמחתי, אחרי מיליון הזרעות (באמת! ממש הפסקתי לספור) והפרייה אחת הצלחנו להכנס להריון.
    ההפריות ממש פותרות את העניינים להרבה זוגות, כמובן שלא תמיד בהפרייה הראשונה אבל בין הראשונות.

וכמו שמיכל אמרה, תמיד לשמור על אופטימיות (אני מוסיפה, אופטמיות זהירה) ומחשבות פחות טובות לגרש בכל דרך אפשרית.

זה תהליך לא פשוט רגשית ואחרי שעברתי את זה והצלחנו. אני פשוט לא מצליחה להבין איך עשינו את זה, אפילו ברמת הבדיקות הכמעט יומיומיות שצריך לעשות.

אל תדאגי, עוד קצת ואת שם! ממש עוד קצת!
    בשורות טובות!!!
  • היי לאה..
    אז כן הסיפור מוכר גם לנו.. אני סה"כ עברתי 3 הזרעות והחלטנו אנחנו והרופאה שהגיע הזמן לעבור לשלב הבא אפילו שאני בת 25 ואין בעיה ממשית..
    כל כך קיוויתי להיקלט ושלא אצטרך להגיע לשלב "הכי גבוה" בלהביא ילד.. שזה יסתיים בהזרעה פשוטה ולא קרה!
    ואז הגענו להפריה, עם הרבה חששות, פחדים, דמיונות על ההרדמה וכאלה.. ואני רוצה להגיד לך שזה שטויות!!
    גם אני נקלטתי בהפריה הראשונה ברוך השם!!!
    ועכשיו ממתינה..
    מאחלת לך קליטה הכי מהירה שרק אפשר, עם הרבה אמונה וקצת מזל זה מגיע!!בסוף זה מגיע!
    אחרי שנתיים:)
  • היוש שוב
    תודה רבה לאה בעזרת השם בקרוב תבשרי לנו גם על הריון
    ואל תדאגי זה באמת מגיע בסופו של דבר
    תאמיני והכל יהיה בסדר
  • אתן פשוט מדהימות ומכילות ברמה מטורפת אין עליכןןןןןןן
    כיף ומחזק לקרוא מה שכתבתן

וזה שנקלטתן בראשונה וכמובן שאני לוקחת הכל בפרופורציה כי כל אחת והבעיה שלה- ונכון שלכל אחת זה לוקח זמן שונה

רק מעדכנת שהמחזור עכשיו כבר בטוח אחרי הימים הקשים שעברו עליי

תודה לכולכן אוהבת המון מאחלת לכן הריון קל בידיים מלאות / ולמי שילדה כבר נחת בע"ה והמון אהבה עם הקטנים
  • אוף רק אתן תבינות...
    הקו הזה שהיה שם לא יוצא לי מהראש יש לי תחושה שהתחיל משהו והרסתי אותו כי ברגע שראיתי דם התיחסתי לזה מיד כמחזור והתחלתי פרוטוקול זריקות.. סתם צריכה עידוד אוףףף
  • זה ממש לא קשור אלייך.

עשית בדיקת בטא... אין יותר מזה...

לא הרגת כלום ולא קרה כלום.

קבלת מחזור והגיע הזמן להתחיל בתרופות.

הדברים האלה לא ממש בשליטה שלנו. יותר מזה, יש בנות שלא עלינו עוברות הפלה... בדרך כלל ממש בשבועות הראשונות. וגם הן אוספות את עצמן, מבינות שאין להם יכולת שליטה וממשיכות הלאה.

הריון, לידה והחיים עצמם יכולים חלילה להגמר בכל רגע.

בואי נמצה אותם כמו שצריך וננסה ללמוד לפעם הבאה.
    אותך ככל הנראה היה מרגיע לעשות בדיקת בטא עוד פעם אחת. בפעם הבאה תכנני את הזמנים בצורה כזו שתעשי בדיקת בטא פעמיים לפני לקיחת התרופות החדשות.

• חיזרת אותי ממש תודה רבה מעריכהה
  • חיזקת ***
  • היי
    זה באמת לא קשור אלייך זה לא בשליתטנו
    אל יאוש יקירתי זה יקרה זה יבוא
    רק תורידי קצת מהלחץ ולא לחשוב יותר מידי ולהאמין
    שהפעם הזאת את תתבשרי בבשורה הטובה מכולן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה