מתח ומלא שאלות... :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,
    אני אחרי החזרת 2 עוברים מוקפאים, בלוציסטים. עברו 8 ימים, ואני צריכה לעשות בדיקת דם ביום ה- 12. האם משהי עשתה בדיקת דם ביום ה- 10 לאחר החזרת בלוציסטים?
    מאתמול התחלתי להרגיש הרגשה של מחזור, כולל הפרשות חומות. החזה בכלל לא כואב. פעמיים קודמות אכן קיבלתי מחזור והיו לי אותם תסמינים, כך שלצערי כנראה גם הפעם אקבל מחזור.
    מקווה שלא אקבל מחזור כל הסופ"ש, אפילו שפעמיים קודמות קיבלתי בדיוק ביום ה- 12, היום של הבדיקה.

האם מישהי יודעת מזה אומר שאני תמיד מקבלת מחזור ביום ה- 12? ואחרות מקבלות 3 ימים אחרי? זה אומר משהו בכלל?

מקווה להיווכח שטעיתי....אבל לא נראה לי.

בהצלחה לכולן
2 תגובות
עמוד 1
  • זה לא אומר כלום שאת מקבלת ביום ה12 לאחרי ההחזרה ובנות אחרות יקבלו אחרי. זה לא זהה אצל כל אישה.
    מה שבטוח שהרופא שלך לא טועה מתי צריך להיות ההחזרה...
    יש בוודאי נשים שעושות בדיקות דם לפני שהן צריכות.

אני הרבה פעמים שואלת את עצמי למה...

הרי גם ככה היד של נשים, שעוברות תהליך פוריות, נראת כמו של מסוממת אז בשביל מה למען השם לעשות בדיקת דם בלי להיות בטוחה שצריך...

במקרה הנפלא שלך המחזור שלך דייקן :) (אני תמיד צוחקת על עצמי שלפחות משהו אחד עובד שם וזה מחזור תקין כמו שעון) אז חכי לאיחור ואז תעשי.
  • היוש
    גם אני מצטרפת לורד עדיף שתחכי למה להקדים הכי טוב מתי שהרופא אמר לך או באמת תחכי לאיחור
    כל גוף של אישה זה משהו אחר ואין לדעת
    בשורות טובות ותעדכני;)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה