הפריות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן אני חדשה פה
    יש לי ב 20 לחודש תור לפתיחת תיקל ivf ויש לי את כל הבדיקות שביקשו ורציתי לשאול אם יש מצב שיתחילו לי את הטיפול כבר בפגישה הראשונה?

סיון
9 תגובות
עמוד 1
  • תהליך ההפריה מתחיל ביום ה2 למחזור.
    אם יש לך את כל הבדיקות שצריך ואת יודעת איזה תרופות את צריכה לקחת (מבחינת איך עושים את זה) ויש לך מרשמים.
    אז כל מה שחסר לך זה הנחיות. הרי אנחנו לא לוקחות תרופות לבדנו...

הנחיות יגיעו אחרי היום 2 למחזור ואחרי שתעשי בדיקם דם ראשונה ואלטרסואנד ראשון.

בהצלחה
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי rose ורד

תהליך ההפריה מתחיל ביום ה2 למחזור.
    אם יש לך את כל הבדיקות שצריך ואת יודעת איזה תרופות את צריכה לקחת (מבחינת איך עושים את זה) ויש לך מרשמים.

בהצלחה

סיון
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי rose ורד

תהליך ההפריה מתחיל ביום ה2 למחזור.

בהצלחה

אני אמורה לקבל ביום של הפגישה במידה וכך יהיה אז כבר יתחילו לתת לי את ההורמונים?

סיון
  • אני לא ככ יודעת איפה הפתיחת תיק- בבית חולים או אצל הרופא...

אני "פתחתי תיק" באסותא ביחד עם פקידות ואחיות ולא עם רופא.
    ההוראה מגיעה מרופא. אבל בהחלט יכול להיות שכן.
    אני לא יודעת להגיד לך בוודאות. אני מניחה שכל רופא ובבית חולים עובדים מעט אחרת.
    תשאלי את הרופא או מזכירות אם יש
  • הרופא יחליט על פרוטוקול לתת לך, וכמובן תלוי באיזה יום את...
    אם תקבלי פרוטוקול קצר ואת אמורה לקבל מחזור את תתחילי אוטוטו, אם תקבלי פרוטוקול ארוך ואת מורה/או קבלת מחזור תצטרכי להמתין 3 שבועות...

הכל תלוי בהחלטת הרופא

בהצלחה!
  • וכמובן תלוי אם הבאת את כל הבדיקות איתך...
  • הייתי בפתיחת תיק והבאתי איתי את כל הבדיקות ובדיוק קיבלתי וסת ויכלתי להתחיל את הטיפולים. אבל רשלנות של קופת חולים שלי שלא עדכנה אותי על בדיקה לא טובה דחתה לי הכל בחודש :(

סיון
  • הי סיון,
    זה לגמרי קורה.
    זה כמעט קרה לי גם. אני אומרת כמעט כי דיי הצקתי לאנשים במייל עד שענו לי... :)

נסי לא להתעצבן מזה יותר מדיי. זה באמת קורה

לכי לרופא שיסביר לך את מהות הבעיה שהתגלתה ותעשי בדיקה חוזרת
  • יקירתי שהיה בהצלחה ובשורות טובות
    וכל דבר לטובה(גם אם זה לא נראה)
    אני לפני שהתחלתי בטיפולים שלחו אותי למומחה של בעיות זיאולוגיות שבחיים לא ידעתי דבר כזה וטוב שככה כי רצו לשלול את האפשרות שיש לי חיידק ויכול להתפתח לאבעבועות רוח(וכמובן שבהתחלה כעסתי כי התעכבו על הבדיקה הזאת אבל עכשיו אני מבינה שרק עשו לי טובה )
    ואכן כן הכל תלוי ברופא שלך והוא יודע כבר מה עושים
    אל יאוש עוד תגיע הבשורה המיוחלת;)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה