חשד להפרדות שליה ודמם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר. ברצוני להתייעץ מכיוון שאני קצת מוטרדת. אני נמצאת בהריון שלישי שבוע 20, בהריון הראשון סבלתי מדימום משמעותי וחשד להפרדות שליה(לא ראו) בשבוע 30 , אז התחילו גם צירים קיבלתי צלסטון עקב חשש להתפתחות לידה ושהיתי 10 ימים באשפוז בהריון בסיכון. ילדתי בשבוע 39 אחרי שמירה.
    לפני חמישה ימים היה לי דימום קל בניגוב רצתי למרפאה והרופא ראה שיש לו שרירן בצמוד לשליה וראה שם הפרדות קטנה (בספק) ביקש שאנוח שבוע ואחזור לבדיקה אחרי שיעבור השבוע. היום, חמישה ימים אחרי היה לי דימום בעת מתן שתן (לא רק בניגוב ממש דימום). הלכתי לשתי רופאות שאמרו שלא מוצאות את המקור לדימום (לא נשארו שאריות בצואר הרחם) ולא רואות שרירן ולא הפרדות שליה. אני עדיין בלחץ.. ממה עשוי להיות הדימום? אכן לפני הכניסה להריון זה הרופא ראה שיש לי שרירן חדש ברחם וזה יכול להסביר את מה שראה.. אני לא רגועה וחוששת לחזור לשגרה.. אשמח לייעוץ. תודה!!
2 תגובות
עמוד 1
  • שכחתי לרשום בת 34, הריון שני תקין פרט לגרד משמעותי לקראת הסוף אך לא נתתי לזה להפריע לשגרת חיי..
  • שלום רב

אני לא יכול לדעת ממה הדימום, לא דרך הפורום וללא בדיקה.
    יש סיבות רבות לדימום במהלך הריון ואני לא יכול לנחש מדוע יש דימום אצלך ואם אכן יש או אין שרירן מבלי לבדוק אותך.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה