היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הרופא נתן לי ל5 ימים כדי להביא את הביוץ שהחליט לא להגיע החודש. מישהי מכירה??? תופעות לוואי או משהו? הבנתי שנותנים את התרופה למבוגרות ואני רק בת 25
2 תגובות
עמוד 1
אני מצטטת מתוך פורום אחר (תפוז אנשים):
"התרופה אכן עובדת בדומה לאיקקלומין, אך לא מדקקת את הרירית. יש ניסיון קליני רב עם התרופה שלא בטיפולי פוריות, ולמעשה לא מדובר בתרופה חדשה אלא בהתוויה חדשה. נמצא כי מתן לטרוזול לפני/במקביל לגונדוטרופינים עזר לקבלת תגובה שחלתית חזקה יותר והקטין את הצורך במינונים גבוהים של גונדוטרופינים.
אצלי הטיפול נפסק באמצע בגלל שיבוש הורמונלי שהיא גרמה, דבר שיכול לקרות עם כל תכשיר הורמונלי, ובכל זאת, תופעות לוואי היו חריגות מאוד. ברור לי שלא כולן חוות תופעות לוואי, אם בכלל, אך אני חשה חובה מוסרית-ערכית להזהיר. הכוונה היא לא להפחיד, אלא להכין נפשית... אם הייתי יודעת שאלו תופעות הלוואי שאני עומדת לחוות, ההתמודדות שלי הייתה קלה יותר.
אז ככה, נטלתי לטרוזול וחשתי כי מצב הרוח שלי ירוד. מכיוון שאני מטופלת פוריות ותיקה מאוד, ומכירה היטב את התרופות וההשפעה שלהן עליי, לא יחסתי לכך משמעות. לאחר חמישה ימים, ההרגשה הקשה הלכה והתעצמה, ואני מצאתי את עצמי, מנותקת מחברת אנשים, כולל מבן הזוג המסכן, שלא הבין מה קורה לי. בשלב הבא הצטרפו ל"חגיגה" גלי חום עם הזעות יתר חריפות וחוסר שינה. לא קישרתי ולא חשבתי שהכדורים התמימים האלה הם האשמים. כשפתחתי את העלון לצרכן, הבנתי שכול מה שחוויתי קשור ללטרוזול. בעלון לצרכן מצויינות התופעות הבאות: דיכאון, הזעות יתר, עייפות קיצונית, עצבנות יתר ועוד. אני כותבת לא כדי להפחיד, אלא כדי שתהיינה מודעות. מהרגע שהבנתי שהלטרוזול אשם, הבנתי שהכול ייגמר, שההרגשה הבלתי נסבלת זמנית."
ואי ואי, אני מקווה שזה לא ישפיע עלי ככה, גם ככה אני בן אדם קצת עצבני מטבעי חח... העיקר שיביא את הביוץ נכון?