-
אני לא מבינה כל כך בנושא הזה.
עד ההודעה הזו אני חשבתי שזה ממש פשוט, אבל אולי לא?
יש לך מחזור סדיר כבר תקופה מאז שהפסקת את הגלולות? יש לציין שביוץ כל 18 ימים זה באמת מאוד חריג. אם כבר הביוץ מקדים את היום ה14. אבל זה הגוף שלך וככה זה עובד אצלך.
יכול להיות שהוא מתכוון שלפי הבדיקת דם זה לא נראה שאת עומדת לבייץ בימים הקרובים והבעיה היא שהזקיק הגדול יחסית (18) עשוי להעלם עד אז.
כך שאם המחזור שלך סדיר את בהחלט מבייצת, אבל יכול להיות שעד אז הזקיקים הגדולים כבר נעלמים ואחרים גדלים למימדים לא מספקים. צריך בין 17-22. סביב 22 הם נעלמים- לא בהכרח בגלל ביוץ.
יש לי תיעודיים של מלא מחזורים שהיו זקיקים ממש גדולים ובבדיקה הבאה הם כבר נעלמו, אבל לא היה עדין ביוץ.
איזה כדורים הוא אמר לך לקחת? האם הסביר לך למה זה אמור לעזור?
-
לא לקחתי גלולות , רק לפני חמש שנים. לגבי המחזור שלי- היה לי מחזור מתוקתק כמו שעון כל 28 יום, ביוץ ב14 יום. מאז החתונה שהתחלתי לנסות להרות הכל השתבש לי שם - נהיה לי מחזור ארוך וביוץ ביום ה18. ובאמת כל חודש אחרי היום ה18 אני מקבלת מחזור בידיוק 14 יום אחרי. גם הייתי מיליון פעם אצל רופאי נשים שאמרו לי שבדיוק בייצתי או שאני לפני ביוץ, עברתי מיליון בדיקות כולל בדיקות הורמונים והכל תקין, אני יציין שאני בתחילת טיפולים בגלל בעיה שיש בכלל לבעלי ולא אצלי, אז מה בעצם מתברר כאן שגם לי יש בעיה בסופו של דבר??? אני כבר אבודה, מתוסכלת פשוט בדיכאון!!! לגבי הכדורים אני עדיין לא יודעת, אמר שאני יגיע אליו לפגישה קודם כל. ואני אסביר לך מה הבעיה עם הבדיקת דם הe-2 שלי נמוך מאוד! 188 בסך הכל ! שלפני ביוץ הוא אמור להיות בסביבות ה800. ומה שמוזר זה שביצעתי בדיקת דם בזמן המחזור הוא היה 270! אז איך? האם דיאטה קיצונית מאוד שביצעתי החודש יכולה לגרום לזה?
-
יקירתי
אל יאוש הכל לטובה ואם לא בחודש הזה אז חודש הבא
הרופא יודע בטח מה הוא עושה והוא לא יעביר אותך הזרעה שאין בה תקווה
אצלנו בגוף הכל יכול להשתבש
ולצערי זה לוקח זמן תהי אופטימית והכי טוב שתשמעי מה הוא אומר לך אני הייתי אצל רופא מהקופה שאמר לי שהביוץ שלי ביום מסויים ושהלכתי לפרטי אמרו לי יום אחר של הביוץ ואני לא אומרת יכול להיות שבאמת השתבש משהו בגוף בגלל הכי טוב שתקבעי אליו בהקדם ותלכי לשמוע
והיום אם זה בעיה עם הביוץ זה הבעיה הכי קטנה שיכולה להיות אז תתעודדי
שיהיה בהצלחה ובשורות טובות ותעדכני;)
-
אוקיי אז למעשה את לא יודעת מה עומד להיות ומזה את בלחץ.נכון?
אין הרבה מה לעשות, גם בשלב הפריון וגם בשלב ההריון אנחנו נאלצות לחכות לבדיקה או לחוות דעת של הרופא. זה חלק מהתהליך. ב2 השלבים האלה אין ברירה אלא לקחת את זה בקור רוח ולנסות לחשוב הכי חיובי.
גשי לרופא כמו שביקש ממך. ותראי מה הוא אומר...
הרופא בקופה לפעמים סתם רוצה לראות אותך (למרות שזה נשמע אחרת) ואז מתברר שאין לו איזה בשורה מטורפת כמו שחשבת... קרה לי מספר רב של פעמים.
בשורות טובות. תשדלי לא לחשוב על זה עד הפגישה אצל הרופא.
ותעדכני מה אמר..
-
וואי אין לך מושג כמה אני בלחץ. כי בדרך כלל ממה שאני יודעת אני כן מבייצת אבל פתאום הכל מתנפץ לי בגלל הבדיקת דם הזאת שאולי עד היום בכלל הביוצים שלי לא היו תקינים,? אני בחרדות מזה. עוד יומיים הפגישה עם הרופא וממה שהבנתי ממנו הוא הולך לתת לי מרשם להורמונים כדי להביא את הביוץ עוד החודש. אני אמורה לקבל עוד 15 יום אז לא יודעת איך הולכים לעשות את זה אבל הוא המומחה. כל כך התאכזבתי כבר תכננתי לבצע את ההזרעה הזאת מחר כמתוכנן והכל התפקשש וזה פשוט מדכא. אני לא מפסיקה לרחם על עצמי למה אני ולמה לי , אני ובעלי כל כך נאחזנו בתקווה הזאת של ההזרעה וחיכינו לביוץ ובסוף הגוף שלי מאכזב :(. אין דרך להסביר את העצב שיש בי עכשיו.
-
מיכל, הפחד הכי גדול שלי זה לא שיהיה לי בעיה עם לבייץ כי אני יודעת שיש מלא הורמונים ותרופות בשביל זה, הפחד שלי זה שיש לי ביוצים לא תקינים
-
יהיה בסדר יקירתי
היום לכל דבר יש פתרון למזלנו
מה שכן תפחיתי מהלחץ בבקשה הוא לא עוזר פו בכלל מניסיון
בשורות טובות;)