3 ivf ובקושי ביציות!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות חייב את העזרה שלכן.. מי נמצאת במצב שלי ויכולה לעודד. אז ככה אני נשואה 3 שנים לאחר 4 הזרעות ו3 הפריות. כבר החלפתי 2 רופאים ומיואשת לחלוטין. אני ובעלי צעירים בגילנו וממש מתקשים בהשגת היריון. לאחר בדיקות מקיפות וצילום רחם לא מצאו בעיה . בטיפול הראשון הרופא ראה באולטקסאונד שיש לי מס
8 תגובות
עמוד 1
  • מספיק ביציות וביום השאיבה נשאבו רק 4 הרופא היה ממש בהלם וטען שהשאר היו ציסטות. בהפריה שניה ניסינו זריקות שונות ושוב לא היו הרבה ונשאבו 3. הפריה שלישית והאחרונה שעשיתי נשאבו 4 לאחר ששוב שינו אץ הזריקות. מישהי חוותה את זה? זה ממש מייאש אותי כל הזמן לעבור הרדמה ואת כל התהליך. הרופא האחרון טען שכנראה יש בעיה בבציות . מה דעתכן . קרה לכן ? האם זה תלוי גם בזריקות ? יש זריקות מסויימות שיכולות לתפוס . אשמח לתגובה ועידוד.. אני מחפשת רופא אחר להפרייה 4 בתקווה שיהיה שיפור. חוץ מזה הבנתי שלאחר מחקרים סטטיסטיים ההפריות הראשונות לא תמיד עובדות מישהי יודעת משהו בנושא ? אני כבר מיואשת !
  • וחשוב לעדכן שיש הפריה והוחזרו בכל טיפול.
  • הי בל,
    מה שאת מתארת אכן נשמע מאוד מאכזב.
    אין לי כמובן המלצה על זריקות שונות כיוון שזה החלטה רפואית...
    הפריות ראשונות יכולות לעבוד כמו שהזרעות יכולות לעבוד. זה משתנה מאישה לאישה אין פה משהו מדויק על אף שהשיטות הן כמובן מדעיות...

נשמע לי מוזר שהם לא מזהים שיש לך ציסטות... ציסטות מאוד גדולות! יכולות להיות אפילו כמה סמטימטרים לעומת כמה מ"מ עבור ביצית רגילה.
    כנראה שאצלך זה שונה...

נשמע שבאמת כדאי לך לעבור רופא סתם בשביל שיטה אחרת של זריקות.

עד כה הלכת בפרטי או בקופה שלך?
    אני יכולה להמליץ לך על רופא פרטי- דניאל זיידמן. הוא אלוף וממש נחמד. אני עשיתי אצלו וכמו אצלך לא היה לנו בעיות נראות לעין. נכנסתי להריון לאחר הפרייה אחת.

הכי חשוב לשמור על אופטימיות ולהמשיך להאמין שזה יבוא. כי זה יבוא!!!

בשורות טובות והלוואי שלא תצטרכי לעבור את הניתוח (השאיבה) הקשה הזה שוב!
  • היוש
    בהחלט מאכזב המצב ונורא חשוד לי שאחרי טיפולים מורכבים לא מצאו שיש לך ציסטות אני במקומך משנה רופא ומיד
    יש בפרטי את דר רפאל רון אל שהוא מלאך והוא גם מנהל מחלקת ivf באסף הרופא ובכלל הרופאים שם מקסימים
    וגם מי שורד המליצה עליו שמעתי רק טובות
    אני נקלטתי בהפריה ראשונה והכל מזל כל אישה והגוף שלה
    אבל אל תחכי תחליפי מיד רופא ותעמדי על שלך
    שיהיה בהצלחה ובשורות טובות;)
  • היי בנות כנראה שלא הסברתי את עצמי נכון. בהקשר לציסטות זה היה רק בטיפול ראשון ובשאר הטיפולים לא היו.. העניין הוא שבכל זאת הצלחתי לייצר רק 4 ביציות בעזרת הזריקות.. שזה מה שמתסכל אותי. ורציתי לדעת אם יש לכן ניסיון בכך.. אולי מישהי ניסתה זריקה מסויימת שגרמה לייצר יותר..
  • הבנתי עכשיו יותר, תודה על ההסבר.
    התשובות שלי לא השתנו מהבחינה הזו...

1. זריקות מומלצות כמו מרשמים זה משהו שאת צריכה לקבל מהרופא בלבד. כל אחת והגוף שלה ומעולם לא הוכח שמה שעובד אצלך יכול לעבוד אצלי וההפך.

2. אני במקומך הייתי עוברת רופא בכמה סיבות-
    א. אם הצעת את זה בעצמך זה סימן שאיפה שהוא את לא מרוצה
    ב. במובנים מסוימים הרופא הזה סיים את תפקידו הוא לא מצליח לגרום לייצור גדול יותר של ביציות. זה עליו לא עלייך. הוא אומנם לא אומר אבל המסר שלו הוא "זה מה שיש לנו ועם זה נעבוד" אני לא מוכנה לקבל את המשפט הזה. ולכן אני מאוד ממליצה לעבור רופא.

חוץ מזה... בואי נזכר רגע, מה צריך בשביל הריון... ביצית אחת וזרע אחד שייפגשו. זה הכל. כלומר את באמת לא חייבת הרבה ביציות שישאבו ממך. את סהכ צריכה את הנכונה... העוברים שהצליחו לייצר איכותיים? (משתמשים במונח של תא שבור?)

אני בנוסף מאוד ממליצה בשלב הזה להתחיל דיקור סיני או שיטה אחרת של רפואה משלימה. (זה עזר לי להכנס להריון וזה עוזר לי עכשיו עם התופעות הפחות נעימות של ההריון) זה מאוד עוזר, מרגיע ויכול לשפר פרמטרים בצורה מדהימה. אם את צריכה המלצה אני אשמח לעזור.

בהצלחה :)
  • תודה רבה לך על ההסבר. העניין הוא שהחלפתי כבר 2 רופאים והשאלה שלי אם זה באמת יעזןר שאני יחליף רופא.. זתומרת אם רופא אחר יכול לשפר את העניין הזה .. או שזה בעיה אצלי בעצם
  • כמובן שאנחנו מגיעות לטיפולי פוריות כי הבעיה היא אצלנו. זה ברור.
    התפקיד שלהם זה לנסות לשפר ביצועים של הגוף שלנו. במסגרת מה שעומד לרשותו ברפואה. הבעיה שלהם לא כזו רצינית להבנתי. לכן רופא תותח יעזור ביותר.

אם את מרגישה נוח אצלו ואת חושבת שהוא יכול להמשיך לקדם אתכם אז בהחלט תשארי.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה