היי. הזרעה ראשונה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי. שבת שלום לכולן. לא כתבתי כאן המון זמן רק בתקופה שניסיתי להיכנס להריון ולא הצלחתי.. ואז התבררה הבעיה: מורפולוגיה 0% בבדיקת זרע. אז לאחר מיליון בדיקות בערך סוף סוף בדרך להזרעה ראשונה, האם מישהי יודעת כמה אחוזי הצלחה יש מצב שלי? אני רק אציין שהרופא לא נתן לי הורמונים ואמר שננצל את הביוץ הטבעי שלי. אוף אני כל כך מבואסת מהמצב הזה כבר ורוצה להיות בהריון!!! האם יש לי סיכויים ? לדעתי רק הפריה חוץ גופית תצליח במצב שלי . האם יש מישהי במצב כזה שהצליחה בהזרעה? תעודדו אותייי (אני בת 25 מנסה כשנה)
7 תגובות
עמוד 1
  • בדיקה פשוטה באנטרנט הראתה את התוצאה הבאה:
    http://atmag.co.il/%D7%99%D7%97%D7%A1%D7%99%D7%9D/%D7%91%D7%93%D7%99%D7%A7%D7%AA-%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%92%D7%91%D7%A8-%D7%9E%D7%94-%D7%96%D7%94-%D7%91%D7%90%D7%9E%D7%AA-%D7%90%D7%95%D7%9E%D7%A8

תקראי, זה דיי מעודד.
    בנוסף בתוכנית הראליטי בייבי בום (לא זוכרת איזה עונה או פרק) הראו זוג שאצל האישה הכל בסדר והגבר עקר כמעט לחלוטין. אני לא מכירה את המושגים הביולוגיים אבל.. הבחור לא ייצר זרע באופן טבעי ע"י שפיכה.. אבל בשק האשכים שלו היו זרעונים, כך שהפרייה חוץ גופית עשתה בשבילם את העבודה. כיום יש להם 3 בנות בריאות.

את צריכה לשאול את הרופא שלכם מה הסיכויים... (קחי טיפ כללי, אנחנו הבנות בפורום הזה לא רופאות ובלי הסמכה, שאלות כאלה שמרי לרופא שלכם)

לנו לא הייתה שום בעיה בשום בדיקה ובכל זאת נקלטתי רק לאחר שנתיים בעזרת הפרייה. אין חוקים ברורים בפוריות. נסי להיות רגועה ולקוות לטוב ביותר.

בהצלחה ובשורות טובות.

• תודה על ההתייחסות. קודם כל אני מודעת לזה שאתן לא רופאות רק רציתי לדעת אם יש מישהי במצב כזה שכן הצליח לה בהזרעה. לבעלי אין בעיה בלתת זרע וכל הבדיקה שלו תקינה חוץ ממורפלוגיה שזה מה שמקשה להם לחדור לביצית ע"פ מה שהרופא אמר. הרופא טוען שיש סיכויים בהזרעה אבל לא שולל שאמשיך להפריה בהמשך. רק רוצה לדעת אם מישהי במצב שלי נקלטה בהזרעה כדי להתעודד קצת. אני פשוט לא משתפת אף אחד בנושא הזה וחייבת לפרוק קצת
  • היוש ושבוע טוב לבשורות טובות
    מצטרפת לדבריי של ורד כאן אין חוקים בעולם ההפריות וההזרעות הכל מזל ואמונה
    ואכן יש דברים שכדאי לשאול את הרופא המטפל בך
    כי כל גוף של אישה זה משהו אחר וכמה שנענה לך מניסיון אישי לא נגיע לעמדת רופא;)
    אני נקלתטי אחרי הפריה ראשונה אחרי שגילו שלבעלי קשה לתת זרע והוא עבר ניתוח אבל עד שהגענו להפרייה המיוחלת עברנו דרך לא פשוטה
    הכל יכול לקרות לטובה וגם בהזרעה 1 או 2 אבל אי אפשר לדעת שוב הכל מזל כמו כל דבר בחיים
    רק תנסי להשאר רגועה ואופטימית
    והגעת לפורום הנכון שבו את יכולה לשתף לפרוק להתייעץ קצת (כמובן שעדיף התייעצות רופא)
    שיהיה בהצלחה ובשורות טובות;)
  • היוש בוקר טוב ושבוע טוב. אני מאוד מקווה שיצליח לי בהזרעה ואם לא אני ידרוש ישר להתחיל בהפריה כי אני לא רוצה לבזבז זמן יותר . אני כבר רוצה להיות בהריון וכל יום שעובר אני רוצה את זה יותר, וכולן מסביבי בהריון (לא שאני מקנאה חלילה אבל מה עשיתי שזה פוסח עלי ככה??) ואני כבר ממש בדיכאון מהמצב, ואני לא משתפת אף אחד אז אני כבר נחנקת מזה, ולא מרוכזת בעבודה אוף. בקיצור חפרתי. תחזיקו לי אצבעות- השבוע מתחילה מעקב זקיקים. ותודה רבה על המענה וההתייחסות
  • אהבתי את הגישה שלך... אם זה לא עובד בהזרעות. צריך לדרוש לעבור להפרייה.
    תעשי 2-3 הזרעות ויאללה להפרייה.

תחושת האכזבה למול הבנות שמקיפות אותך (שהן כן בהריון) היא מוכרת לכולנו. התחושה הזו מאוד מוחשית, מעצבנת ואפילו קצת תחושה מעליבה כמו שאת אומרת-למה זה פוסח עליי?!

זה לא פוסח.. זה מתעכב. זה יגיע גם אם זה ייקח זמן.

תחושת החוסר ריכוז גם היא מאוד מוכרת- את חולמת על זה, חושבת על זה בלבד ורואה נשים בהריון בכל מקום. זה יעבור תתמודדי עם התחושות האלה אפילו תחבקי את זה. אין לך ברירה אחרת.

הגעת למקום הנכון כמו שמיכל כתבה.

בשורות טובות ובהצלחה.
  • תודה רבה. את ממש מדברת לליבי ורואים שאת מבינה בדיוק מה עובר עלי.
  • היי יקירה
    אנחנו מדברות מניסיון
    התחושות כל כך מוכרות לנו
    וזה בסדר אם מה שאת מרגישה לגבי כל ההריוניות זה קנאה חיובית פשוט אנחנו עוברות מסע כל כל מתוח ומייגע אז הריאיה שלנו אחרת
    וכמו שרשמתי לך כאן את יכולה לפרוק שעל ליבך
    כי קשה לספר בוודאי לחברה שנכנסה להריון טבעי לעולם לא תבין מה עובר עלייך גם אם תנסה
    תמשיכי להיות אופטימית ואכן לדרוש הפריה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה