הריון שהתחיל עם אבעבועות רוח - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום, כרגע אני בסוף שבוע 8.
    כשהייתי בתחילת שבוע 7 יצאה פריחה על הגוף שהסתברה כאבעבועות רוח. קיבלתי את הטיפול התרופתי המתאים ואהיה במעקב אצל הרופאים המתאימים. עבר כבר שבוע מסוף נטילת התרופה ומצבי הרבה יותר טוב ורוב הפצעים כבר התייבשו. אבל יש לי חום שנע בין 37.2-37.4 כל השבוע. האם נורמאלי? זה מאוד מחליש אותי. בימים הראשונים של המחלה החום עלה עד 38.4. האם מהווה סיכון?
    אשמח להתיחסות מקצועית, תודה רבה
3 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

מבחינה עוברית, הסיכון כבר קיים מהרגע שנדבקת ןהעובדה שיש כעת חום אינה משנה את הפרוגנוזה ו/או את הסיכוי/סיכון להדבקה ו/או פגיעה בעובר

ד"ר הדר

• שלום רב

מבחינה עוברית, הסיכון כבר קיים מהרגע שנדבקת ןהעובדה שיש כעת חום אינה משנה את הפרוגנוזה ו/או את הסיכוי/סיכון להדבקה ו/או פגיעה בעובר

ד"ר הדר

• שלום רב

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה