שלב קשה- החלטה לעבור רופא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,
    לצערי הגיע העת לשנות את רופא שלי, רופא מקסים שאין כמוהו, יחס אישי, נוחות והרגשה טובה. אך כמו שהרוב אומרים משנה מקום משנה מזל.
    התחלתי לברר על פרופסור דניאל זיידמן או משיח. לבי נוטה עם דניאל זיידמן.
    אשמח לשמוע המלצות על דניאל זיידמן.
    איך הטיפולים מתנהלים מולו. האם יש יחס אישי? האם הוא מוסר טלפון אישי ואתן יוצרות איתו קשר? או שהכל רק דרך המזכירות. אני מגיעה מרופא שביצע לי במרפאה שלו בדיקות זקיקים. הבנתי שאצל זיידמן מבצעים את זה בקופות הרלוונטיות. מי נותן לכן מידע איך להתקדם בטיפול לאחר אולטראסנוד ובדיקות דם? לפי מה שהבנתי מגיעים לפגישה ראשונה ולפגישה האחרונה בהחזרה. קצת חבל לא? נראה שאין יחס אישי :( אני רגילה לבוא לרופא שלי בזמן טיפול פעמיים בשבוע.
    ושאלה אחרונה- האם לאחר שסיימתן טיפול שלא צלח, שוב מחכים חודשים לתור על מנת להתחיל טיפול חדש? או שהתורים מהירים יותר, בתור מטופלות?
    המון תודה,
    אודה לעזרתכן והמלצותיכן
2 תגובות
עמוד 1
  • דניאל זייזמן מהמם, הוא מוסר טלפון אישי ומעודד שיסמסו לו בכל שאלה. אפשר בהחלט להיות בתקשורת עם המזכירות למרשמים וכדומה. בנוסף ההוראות (אולטרסואנד בדיקוות דם וסוג התרופה, כמובן בהוראה שלו) באות מהאחיות במחלקה באסותא (רמת החייל, הן גם מנחות איך להשתמש בתרופות)
    את הזקיקים מבצעים או באסותא או בקופה שלך (לי היה נוח בקופה שלי)
    מגיעים לפגישה ראשונה, הוא עובר איתך על העבר הרפואי, רושם מרשמים, מדבר איתך ומעודד מאוד! (יושב איתך כמה שאת צריכה... בלי לחץ נותן להעלות שאלות) שולח לבדיקות אם צריך.
    פגישה שנייה במחלקה, לשאיבה. בשאיבה הוא היה פשוט מהמם! הוא החזיק לי את היד עד שנרדמתי, אותי באופן אישי זה פשוט הקסים.
    פגישה אחרונה לסבב, בהזרעה.
    כך שאפשר לומר שזה באמת לא מפגשים אינטנסיבים... לי זה היה מאוד טוב, כיוון שאני לא מגיעה מתל אביב ולא היה לי נוח להגיע אליו פעמיים בשבוע... גם אם היה רוצה שאני אעשה את זה, הייתי לוקחת את זה דווקא בתור מעמסה ולא יתרון.
    לגביי משיח, גם אני שמעתי המלצות טובות עליו, החלטתי ללכת על זיידמן דווקא בגלל שהמליץ לי עליו המדקר שלי, שאני מאוד סומכת עליו (שגם הוא מומלץ לשלב בטיפול אגב)
    לגביי שאלת, טיפול שלא צלח אני לא יודעת... נקלטתי בהפרייה הראשונה. האם הנס הזה מיוחס לו, לי, לסוג הטיפול.... לא יודעת.

בשורות טובות.
  • תודה רבה ורד!
    עזרת לי מאוד :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה