מחפשת לקנות/ לקבל אוביטרל דחוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    אני חדשה כאן וזקוקה לעזרה דחוף...
    כנראה שזרקתי לפח את האוביטרל שקניתי (לא יודעת איך זה קרה)ואני חייבת להזריק היום ב8 בערב.
    לצערי אין לי מרשם.
    יש למישהיא במקרה?
    נייד 0526748571
    תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • הי,
    אני במקומך הייתי הולכת למוקד רפואה דחופה ומתחננת שירשמו לי מרשם. לכי תדעי אולי יהיה שם רופא נשים... רק תגיעי לשם עם הוכחה שאת מטופלת בIUI או בIVF...
    עוד כיוון... צרי קשר עם כל מני עמותות שאוספות ומחלקות תרופות למשל "חברים לרפואה" (החסרון של העמותה הספציפית הזו היא שהעובדים בה שומרי שבת, אבל הבנת את הרעיון...)
    בעבר רופאה משפחה רשמה לי מרשם של קרינון... רופאים חיצוניים יכולים לעשות את זה רק כאשר האפשרות הזו ניתנת להם במחשב....

בהצלחה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה