ערן הורוביץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן אני ממש חדשה פה ובכלל בתחום מאחלת לכולן בהצלחה!!
    אני ממש בתחילת טיפול (הזרעות ) אצל ערן הורוביץ אשמח לשמוע המלצות.
    ובכלל מה חשוב לבחון אצל רופא?
2 תגובות
עמוד 1
  • הי!
    בהצלחה,
    אני לא מכירה את הרופא שציינת.
    אם הוא רופא פרטי אני באופן אישי מצפה ממנו שישב איתי לשיחה של לפחות חצי שעה.
    קצת עידוד, קצת הסבר על התהליך, הסבר על מצבנו הרפואי ואיפה זה עומד מבחינת שאר האוכלוסייה, שישלח אותי לכל הבדיקות האפשריות (צילום רחם, בדיקות דם לאבחון פרופיל הורמונלי,בדיקת לאבחון הזרע)הסבר איזה תזונה מומלץ לצרוך, אשמח לדעת מה יש לעשות הלאה וכדומה...

אני לא רוצה להכליל אבל ישנם רופאים שממש מדכאים (ואותם כדאי שתזהי מהר, את לא רוצה להשאר אצלם) מסוגלים להגיד משפטים בסגנון "יש לך רירית 6 מ"מ, זה מה שיש ועם זה נעבוד" וזה לא נכון! עם ההורמון המתאים אפשר לשפר את זה... בקיצור צריך רופא אופיטימי!
    בעייני הכי חשוב החיבור, שתראי שיושב מולך אדם אנושי שממש מבין לליבך.

אני יכולה להגיד לך שאני פניתי באופן פרטי לדניאל זיידמן והרופא הזה אשכרה החזיק לי את היד (עד שנרדמתי) בניתוחון שאיבה של הIVF. פשוט אנושי!
    אני לא יודעת אם זה הוא או שאני סוף סוף נרגעתי אבל נקלטתי אחרי מחזור טיפול אחד אצלו.

בהצלחה ובשורות טובות.
  • היוש
    קודם כל שיהיה בהצלחה ובשורות טובות
    ואני מאוד מצטרפת לדברים שורד כתבה(שוב;))
    אני מטופלת אצל דר רפאל רונאל שהוא גם מנהל מחלקה של הivf באסף הרופא ויכולה להגיד שמהרגע שנכנסתי אליו לחדר נהייתי יותר רגועה ומפגישה לםגישה יותר עם תקווה
    אני תמיד בהרגשת רוגע אצלו וזה חשוב להרגיש שאת בסדר ובמקום הנכון והוא זה שיעזור לך להיות אמא
    ואני אחרי הפרייה ישר נקלטתי ואין יום שאני לא מברכת אותו;)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה