אין בי עוד כוח להמשיך - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום זה 3 שבועות אחרי אוביטרל, שבועיים ו5 ימים אחרי הזרעה והמחזור טרם הגיע. עשיתי בטא ביום שני שעבר לפני שבוע בדיוק(שזה יוצא שבועיים אחרי אוביטרל) והיה שלילי (לא מפתיע). זה סבב אחרון של הזרעה לפני שאנחנו עוברים ל ivf , במרפאה ביקשו ממני להגיע שוב לבדיקת דם לפני שיתנו לי כדורים לזרז מחזור, התעייפתי מכל הסיפורים האלה אני מרגישה שאני עוברת הרבה קשיים בכדי להשיג את ההריון הזה . אני כבר שנה וחודש במסגרת הטיפולים אבל דיי נגמרו לי הכוחות , לא יכולה יותר עם כל הטרטורים האלה. מרגישה שכל מה שעברתי היה סתם, כלום לא הצליח. חשוב לציין שאנחנו מ "הלא מוסברים" . התאכזבתי מספיק ולא רוצה להתאכזב עוד. אין לי חשק אפילו לקום בבוקר וללכת לעשות בדיקת דם.
    איך ממשיכים האלה?
2 תגובות
עמוד 1
  • גם אנחנו מה"לא מוסברים" ואני יכולה להגיד לך שזה המצב הכי טוב להיות בו. הרי לא באמת היית רוצה לדעת מה הבעיה אם יש כזו.
    אני שמחה להגיד שלאחר שנה ומשהו (באמת הפסקתי לספור) לאחרונה נקלטתי.
    יש תקופות כאלה שהאכזבה מכסה את הכל-מצב הרוח והרצון להמשיך בכלל..
    אבל אל תתייאשי את תעבירי לIVF ותראי! זה יקרה!
    אני גם עברתי אחרי בערך שנה של הזרעות עם ובלי הורמונים לIVF
    וכבר בהפרייה הראשונה נקלטתי. הIVF עובד!
    "תחליפי תקליט" ותספרי לעצמך סיפור שIVF זה עולם אחר (לא בהכרח עולם נעים) אבל באמת עזרה רפואית שעוזרת!
    הטרטורים האלה בלתי אפשריים ואין הרבה מה לעשות בIVF זה אפילו יותר עמוס ונורא. אבל תאמיני ש-"החודש זה החודש" וזהו!

כמובן שאת יכולה גם לעשות הפסקה קצרה או להתחיל דיקור סיני (אני לא יודעת מאיפה את בארץ אבל אני יכולה להמליץ על מדקר מצוין שעובד בחולון ונס ציונה, הדיקור מאוד מרגיע והמדקר עמוס בסיפורים טובים) אולי הפסקה קצרה תזכיר לך שזה שווה את זה או שאין ברירה זה המסע שלכם, מפה יש אפשרות רק של צמיחה והרחבת המשפחה :)

בשורות טובות ובהצלחה
  • יקירתי תאמיני תאמיני שזה הסבב האחרון שלך ובעזרת השם הפעם יהיה הריון ואם לא אז בהפריה הראשונה(הסיכויים יותר גבוהים)
    אבל להאמין זה שם הכוח שלנו ומותר לך לקחת הפסקה כי אנחנו רק לא מותשות פיזי אלא גם נפשי
    אז אולי תצאי את ובן זוגך לחופשה או אפילו סתם מנוחה מהכל זה עוזר
    מאחלת לך המון בהצלחה ובשורות טובות;)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה