אחרי החזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ביום שלישי עשיתי החזרה של בלוטיסט כבר מאותו יום הבטן שלי הייתה נפוחה מאוד ממש כמו חודש שלישי לפחות
    ככה במשך שלושה ימים ואתמול שמתי לב שהבטן כבר לא נפוחה והתחילו כאבי מחזור
    אני מפחדת שזה מעיד על כך שלא הצליח
    ושאלה נוספת מתי אני יכולה לבדוק אם אכן הצליח 14 יום מהאוביטרל או 14 יום מההחזרה??
    ואם אני כן בהריון איך אני סופרת שבועות ??
    סליחה על ההפצצה בשאלות אני חדשה פה בפורום ומתרגשת
6 תגובות
עמוד 1
  • אני לא מכירה את המונח בלוטיסט הבנתי מהאנטנט שהכוונה להחזרת עובר מוקפא אז למעשה עשית הזרעה של עוברים.

אני לא עשיתי משהו כזה אבל כאבי מחזור הרבה לפני מחזור לא מעידים על משהו...
    כל אחת והגוף שלה. אני ממליצה לך להזכר איך הרגשת בזמן שנטלת את ההורמונים, אלה בערך התחושות שיכול להיות שתרגישי בימים הראשונים של הקליטה. תשתדלי לא להתרגש יותר מדיי ותעסיקי את עצמך כמה שניתן עד הבדיקות.

אני לדוגמא הרגשתי כאבי מחזור, דקירות קטנות, בחילה קלה ביותר וצרבת קלה ביותר בעיקר לפני השאיבה ואחרי ההחזרה הרגשתי קצת כאבי מחזור. לבסוף עשיתי בדיקה וגיליתי שאני בהריון.

אני לא יודעת מתי את צריכה לעשות בדיקת דם (שוב..לא עשיתי את זה...) אז תשאלי את הרופא או האחות.
    הריון סופרים מהיום הראשון למחזור (בדרך כלל ללא קשר לאיזה טיפול פוריות שעשית)

בהצלחה ובשורות טובות
  • לגבי סימנים תהי בטוחה שהם לא יכולים להעיד האם זה הצליח או לא
    פשוט תתעלמי מסימנים אני אומרת את זה מניסיון..
    לי היו את כל סימני הווסת אבל ממש כל הסימנים והיום אני בשבוע 5 אחרי החזרת עוברים מוקפאים
    נפיחות יכולה להיות מההורמונים או מהתמיכה..
    עם אני לא טועה הריון אחרי החזרת בלוציסט ניתן לראות אחרי 10 ימים
    לגבי השבועות היתי מממליצה להמתין לתוצאת בטא ואז לפי זה הרופא יעשה לך את החישוב המדוייק
    המון בהצלחההה

• היוש
    הבנות היקרות פו כל כך צודקות עדיף להתעלם מהכאבים
    ועוד משהו מנסיוני האוביטרל נשאר בגוף 12 יום ולכן ביום ה14 עושים בדיקת דם למרות שאצלי זה יום שהרופא קבע לי וככההיה הכי טוב
    אז באמת עדיף שתשאלי את הרופא שלך
    שיהיה בהצלחה ובשורות טובות
  • הרופא קבע לי הדיקת דם 12 ימים אחרי ההחזרה אבל לא התאפקתי ועשיתי בדיקה ביתית 14 יום אחרי האוביטרל ו6 ימים אחרי ההחזרה ויצא שלילי
    אני מפחדת להאמין שזה נכון
  • אי אפשר לדעת
    אני אישית לא בעד בדיקות ביתיות לכן אני העדפתי לחכות לבדיקת דם המיוחלת שהיא הכי אמינה
    שחהיה בהצלחה ובשורות טובות;)
  • בנות התחיל לי הפרשות חומות ואני בדיוק 14 יום מהאוביטרל כנראה שזה המחזור ??
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה