הסיפור שלי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

המון זמן לא נכנסתי לפורום ורציתי לספר לכן את הסיפור שלי שאולי ייתן בכן תקווה.

לפני כשחמש שני בעלי ואני החלטנו לנסות להכנס להריון, אחרי ירח דבש. לקח לנו 9 חודשים, שכמעט התייאשנו, אבל נכנסתי להריון. הכל היה תקין וילדתי בת מהממת בשם אריאל. כשאריאל הייתה כבת שנה וחצי החלטנו לנסות שוב להקלט. לאחר שנה של ניסיונות ללא הצלחה פנינו לרופא משפחה שהפנה אותנו לרופאת פוריות. עברנו כמה וכמה בדיקות. כמובן אני התחלתי, אבל הכל היה תקין ואז עברו לבעלי ומצאו אצלו מיעוט בזרע. נגשנו לאחד הרופאים המקצועיים באסותא (לא זוכרת את שמו) בנוגע לזרע והוא הסביר לנו שכנראה הבת שלנו הגיע בפוקס כי המצב קשה ולעולם לא ישתפר. הוחלט שאנחנו צריכים לעבור טיפולי פוריות IVF. קיבלתי את זה מאוד קשה ולא הפסקתי לבכות. עברנו פרוטוקול קצר שלא הצליח, עברנו לפרוטוקול ארוך שגם לא הצליח ובפעם השלישית שוב פרוטוקול קצר שאכן הצליח ונכנסתי להריון. בשבוע 9 היה דימום מסיבי, רצנו למיון ונאמר לי שיש לי הפלה מאיימת. נתנו לי זריקה בטוסיק והמשכתי בהריון תקין. ילדתי בת מהממת בשם יובל. היום אני חצי שנה לאחר הלידה. בעלי ואני החלטנו שברגע שיובל תהיה בת 10 חודשים נחזור לטיפולים. במשך כל הזמן הזה בעלי נטל כדורי אביטול. חלק מהרופאים התנגדו וחלק אמרו שזה אולי יעזור לחיזוק הזרע. בעלי החליט שהוא לוקח. בנוסף החלטנו שאנחנו ננסה גם להכנס להריון באופן ספונטני עד שנתחיל את הטיפול. הסיכויים הם אפסיים, אבל החלטנו לתת צאנס. היום קיבלתי תשובה של בדיקת דם שאני בהריון.!!!הריון ספונטני!!! בחיים לא הייתי מאמינה!!!!
    אז מה שרציתי להגיד לכן שעדיין יש סיכוי להכנס להריון, למרות שהרופאים והרפואה שוללת.
    תודה לכל מי שקראה עד לפה.
    בהצלחה לכולן!!!
5 תגובות
עמוד 1
  • וואו סיפור ממש יפה וממש כיף לשמוע על הצלחות כאלו!
    אני מאמינה שתמיד יש סיכוי!!!גם אם אומרים לנו אחרת..
    המשך הריון קל ומשעמם!
  • תודה רבה
  • סיפור מהמםםםם מרגש וממלא בתקווה מסתבר ששום דבר לא מובן מאליו
    המון מזל טוב!!!
  • תודה רבה
  • וואו
    המון מזל טוב בשעה טובה להריון קל ותקין
    אסור להתייאש אף פעם
    סיפור ממש מרגש עם אופטימימיות;)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה