טיפול הפרייה חוץ גופית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות

כנראה שמחודש הבא אני התחיל טיפולי הפריות ויש לי כמה שאלות שממש מעניינות אותי.
    עד היום עברתי טיפולי הזרעה וקבלת זריקות ונרות שמחדירים לנרתיק לאחר ההזרעה.
    השאלות שלי הם:
    1) מה סיכוי ההצלחה של טיפולי ההפריות החוץ גופיות?
    2) האם שאיבת הביצית מתבצעת רק בשעות הבוקר או שאפשר שעות היום?
    3) האם גם החדרת העוברים מתבצעת בשעות הבוקר או שאפשר בשאר שעות היום?
    4) מה הסיכוי שבפעם הראשונה של הטיפול אני יהיה בהריון?

תודה רבה לעונותתתתת!!!!!!!!
4 תגובות
עמוד 1
  • 1. הסיכויים משתנים לפי גילך וכמובן לפי גורמים נוספים כמו, האם גילו מה הבעיה או לא. הסטטיסטיקות האלה בעייתיות אין ככ מה להסתכל על זה. תבואי אופטימית וזהו.
    עובדה אחת אחרונה הסיכויים גודלים בהפרייה לעומת הזרעה.

2. אני לא יודעת לגבי כל בתי החולים. אני עשיתי באסותא (רמת החייל, מומלץ מאוד) השאיבות יכולות להיות בכל שעה ביום. למעשה אפילו כולל את הלילה. הנהלים משתנים מבית חולים לבית חולים. ואת לא ציינת בהודעה היכן את מתכוונת לעבור את ההליך...
    בכל מקרה יקבעו לך שעה שתהיה בדיוק יומיים מהמועד שתקחי אובירל (או תרופה דומה אחרת) בדרך כלל אין לך איך להשפיע על השעה. מומלץ מאוד להגיע עם הבן זוג.

3. שוב אותה תשובה כמו השאיבה. כאן ההליך הרבה יותר נעים, דומה לחלוטין להזרעה, לכן אין צורך בליווי של בן הזוג.

4. התשובה לשאלה הזו זהה לתשובה הראשונה שלי. הוסיף פיסת מידע אופטימית, אני נכנסתי להריון בהפרייה הראשונה שעשיתי.

המון בהצלחה ובשורות טובות במהרה. :)
  • היוש
    אני מצטרפת לורד ואני גם נקלתתי בהפרייה הראשונה
    כי אצלנו לא הייתה בעיהה חמורה אבל הכל תלוי אצל כל אישה זה אחרת
    מה שכן אני העדפתי שבעלי יהיה איתי גם ביום של השאיבה וגם בהחזרה (רק הוא מרגיע אותי)
    אז שיהיה לך המון בהצלחה ובשורות טובות;)
  • תודה רבה בנות יקרות האמת שהרגתן אותי
    בעיקר שאפשר לבצע את הטיפולים במהלך כל היום ולא רק בבוקר כמו שחשבתי
    אני עדיין לא יודעת איפה אני עוברת את התהליך כי הרופא פשוט אמר שבמידה ולא נצליח הפעם אולי נעבור לשלב הבא
    אז התחלתי לחקור באינטרנט ולהתעניין ועלו לי כמה שאלות תודה רבה שעניתן לי ??????
  • לאחר מה שעברתי אני יכולה להגיד לך שאולי הפרייה זה הפתרון האחרון מצד אחד.
    אבל מצד שני זה פתרון שעובד!

לכן אני סופר ממליצה לעבור את זה. ונכון שהתהליך לא פשוט אבל אני באופן אישי לא שמעתי על אף אישה שהצליחה להכנס להריון מהזרעות ולעומת זאת אני שומעת וחוויתי על בשרי הצלחה בכניסה להריון ע"י הפרייה.

לכן המלצתי היא כזו, אם אחרי המחזור הזה הרופא עוד מתלבט אם לשלוח אותך לIVF ויש רופאים כאלה בעיקר בקופות החולים.
    אז:
    1. תעזבי את הרופא ותעבירי לרופא פרטי. (קופת החולים יכולה להחזיר לך חלק מסכום של הפגישה עם הרופא הפרטי, בדרך כלל 50% לביטוח רגיל לגמרי בקופות החולים השונות)
    או ש...
    2. תחפרי לו ותגידי לו שאת עושה את זה איתו או בלעדיו אז יאללה תן לי אישור לIVF (בלי אישור של קופת החולים תאלצו להפרד מסכום כסף עצום כיוון שהקופה לא תשתתף איתכם בהוצאות)

בשורות טובות,
    ורד.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה