טיפול ראשון ivf - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם אני חדשה כאן ואשמח קצת לידע וניסיון בטיפול שעליי לעבור אני אמורה מחר להתחיל זריקת גונל 900 למשך 4 ימים וביום ראשון לבצע בדיקת דם וזקיקים אשמח לדעת באיזה שלב מתחילים את ההפרייה והאם יכול להיות שלאחר הזריקה הנכחית כבר יהיה אפשר להתחיל מה אמור להיות התוצאות אשמח לתגובות קצת לחוצה....
4 תגובות
עמוד 1
  • המידע שאני אספק לך לא יכול להיות מדויק כיוון שכל אחת עם ההוראות שלה מהרופא.
    אבל בגדול מאוד...
    ביום השני למחזור את צריכה לעשות בדיקת דם ואוטרסואנד. לפי התוצאות הרופא מחליט כמה יחידות לתת לך מהגונל (150-200 אני משערת) את זה תקחי לבערך 4-5
    ביום השישי יבקשו ממך שוב לעשות בדיקות ואחר כך אין לדעת,
    יכול להיות שתקחי תרופה אחרת כמו מונופור או שאולי תמשיכי עם הגונל.
    בכל מקרה ישלבו לך בשלב הזה עוד תרופה שמעכבת ביוץ (כאן יש הרבה סוגים ואפשרויות אז אני לא יודעת מה יתנו לך)
    אחרי כמה ימים שוב לפי הגוף שך יגידו לך שוב לחזור על הבדיקות
    בסוף לאחר שיקבעו לך מועד לשאיבה יגידו לך שעה מדויקת להזריק אוביטרל (או סוג שונה של מזמן ביוץ) ותבואי בדרך כלל אחרי יומיים לשאיבה.
    טפסים, זרע מבעלך, קבלת חדר המתנה, ניתוחון של חצי שעה, התאוששות בחדר התאוששות עוד חצי שעה ואחר כך שחרור לחדר פרטי (או עם עוד אישה) להשגחה עוד שעה או שעתיים.
    סך הכל כל הסי]ור הוא בערך 4 שעות. יש לצין שהוא יכול להיות בכל שעה ביממה!
    אחר כך תרגישי כאבי בטן סבירים ל3-4 ימים.
    ואחר כך תזומני שוב להחזיר את העובר בתהליך של הזרעה.
    זה הכל. אחרי 12 ימים מההחזרה לעשות בדיקת דם לבדיקת הבטא.
    מקווה שפרטתי מספיק...
    בהצלחה!
  • תודה רבה על ההסבר אתמול הוסיפו לי בנוסף לגונל 300 עוד צטרוטייד אמורה מחר לעשות שוב בדיקת דם ומעקב זקיקים ומקווה שיהיו זקיקים טובים על מנת להתחיל בשאיבה ידוע לך עם אחרי השאיבה כמה זמן רצוי לנוח זה אומר ממש לנוח ואחרי ההזרעה? תודה רבה רבה על המענה
  • טיפול של צטרוטייד וגונל זה פרוטקול קצר אני עברתי בדיוק את אותו תהליך ברגע שהזקיקים שלך מגיעים ל 20 בערך קובעים לך להיכנס לשאיבה בהצלחה !!!
  • עקרונית נותנים לך אחרי השאיבה 3 ימי מחלה. אם תרגישי טוב את בהחלט יכולה לחזור לשגרה כרגיל.
    אחרי הזרעה לא רושמים ימי מחלה וגם אין סיבה להיות במנוחה...

כך שעקרונית אם את מרגישה טוב, אחרי שני ההליכים האלה את יכולה לחזור לשגרה רגילה. סביר שתרגישי כאבי בטן. ברמה שאפשר לסבול.

בהצלחה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה