חדשה פה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות יקרות,

לאחר שנה של טיפולי פוריות החלטתי להתחבר לפורום ולדון בסוגיות שמעסיקות אותי, עם נשים שמבינות בדיוק את מה שאני עוברת כרגע...

אני לאחר הפריה שנייה (שלא צלחה לצערי) שבמהלכה הוחזרו 2 עוברים בלסטוציסטים. לאחר בדיקות מעמיקות במהלך השנה האחרונה, נאמר לנו שהכול תקין אצלנו ושהסיבה לאי הפריון הנה "בלתי מוסברת"... אני ממש מתוסכלת ולא מצליחה להבין מה מקור הבעיה...

אשמח לדעת האם נשים נוספות נתקלו בבעיה הזו? כמה טיפולי IVF נאלצתן לעבור עד להריון המיוחל? האם יש לכן עצות בנוגע לטיפולים משלימים שעשויים לסייע לרפואה הקונבנציונלית (כדוגמת הומאופתיה/דיקור סיני/תזונה מסוימת וכו', וכן האם אתן ממליצות על רופא מסוים (כרגע אני מטופלת אצל רופא פרטי).

אשמח לתגובות
4 תגובות
עמוד 1
  • היוש
    אכן כן יש דבר כזה "בלתי מוסברת"
    אני יודעת מחברות אצלי למשל אצלי הכל היה בסדר ברוך השם ואצל בעלי בעיה קטנה עם הזרע שנפתרה בניתוח(והרופא הפרטי שלנו שאותו אני מברכת גילה ישר את הבעיה)אבל לפני היינו בקופה והרופא אמר שיש דבר כזה בלתי מוסברת
    אנחנו הצלחנו אחרי טיפול הפריה אחד
    אבל זה אחרי שעברנו קצת תקופה קשה ובכל זאת האמנו ונשארנו אופטימים ועוד דבר הרפתי מכל הלחץ שהיה
    ואמרתי שאם הפעם לא יצליח אז בפעם הבאה וככה חשבתי אמונה זה מילת המפתח
    ויש מלא נשים שלצערי לא נכנסות בטיפול הראשון כי כל גוף זה שןנה (חברה שלי אחרי הפריה הייתה מרותקת למיטה ואני לעומתה הלכתי לטייל)
    מאחלת לך המון בהצלחה ובשורת טובות
  • היי, גם אני בבעיה דומה. אני עוד מעט שנתיים בתהליך וללא הצלחות וגם ללא סיבה ברורה לעין. אני עשיתי בדרך שינויים מהותיים כמו לשנות רופא לרופא פרטי והוספתי טיפולים הוליסטיים של ריוורסינג ודיקור סיני, כל. אלה נעשו לאחרונה ואני לא יודעת אם זה ישא פירות עדיין.. בנתיים, אבל מה שבטוח זה שההרגשה שונה, בטוחה יותר, יש יחס אחר.. וגם משנה מקום משנה מזל.. אני ממש ממליצה לבחון את המקום של רופא המטפל, האם הוא הנכון בעבורך או האם זה נכון לנשות כמה טיפולים אצלו או לעבור לאחר.. יותר מזה אני מאמינה שבסוף נצליח, את אני וכל מי שמבקשת ורוצה בכך, הטכנולוגיה היום מטורפת ונדיר שיש נשים שלא מצליחות בסוף.. המכשול כל התהליך הזה זה לשמור על הרוח.. אני מאחלת לך בהצלחה ומחזיקה לך ולכולנו בהצלחה
  • תודה רבה לכן :) אכן נקווה לבשורות טובות ובמהרה!

שרון
  • הי שרון,
    לאחר שנה של טיפולי פוריות וחוסר הצלחה עקב סיבה בלתי מוסברת.
    אני יכולה להגיד לך שזה המצב הכי מוזר אבל גם הכי טוב להיות בו.
    הרי לא באמת היית רוצה לעשות איזה שהיא בדיקה ולגלות שיש איזה שהיא בעיה נכון?
    להבנתי אוכלוסיה גדולה מאוד מתוך הזוגות שנאלצים לעבור את הטיפולים הם זוגות שהסיבה לבעיה לא מוגדרת.
    בחצי שנה האחרונה נעזרתי בדיקור סיני של המטפל האלוף (שעובד בנס ציונה וגם בחולון) אופיר שגב פרידמן. המטפל הזה אלוף, הוא מעודד, רגוע ומאוד מאוד נחמד. בנוסף הוא המליץ על כל מני כדורי צמחים (אני מודה שקניתי אבל לא ממש נטלתי אותם...) במבחינת תזונה וספורט תקפידי על שניהם כמה שאת יכולה.
    תכנסי לאתר של משרד הבריאות בנושא מה מומלץ לאכול בהריון. בפשוט תאמני את הראש שלך לחשוב שאת בהריון ואת צריכה לשמור על עצמך.

מבחינת רופא, אני חושבת שצריך לבחור רופא שמרגישים נעים איתו זה עניין מאוד סובייקטיבי... הכי גרוע תנסי כמה עד שתרגישי שהגעת לרופא הנכון עבורך.

אני הגעתי לדוקטור דניאל זיידמן (עובד בתל אביב) הרופא הזה סופר נחמד, אנושי מאוד, מרגיע ומדבר לעניין. מאוד נהנתי להיות בקשר איתו.

לבסוף למען העידוד אספר שהצלחנו להכנס להריון לאחר מחזור אחד של IVF
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה