כל כך רוצה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,
    מרגישה צורך לשתף, בחודש הבא אהיה בת 25 ונשואה כבר שנה (שנה ארוכה של ניסיונות).. בין היתר בשנה הזו עברתי הריון חוץ רחמי, שלמזלי טופל בצורה שמרנית (זריקה במקום כריתה של חצוצרה)..
    מאז כל החברות והסובבים בהריון (גם גיסתי) ושלא יישתמע שאני לא מפרגנת אבל אני מרגישה שבכל חודש אני מאכזבת את עצמי.. ולצערי זה כבר לופ חוזר.
    על אף שאני לא מאמינה גדולה התחלתי בחודשיים האחרונים לשמור נידה ונכון להיום בעוד 4 ימים זה תאריך הווסת. אני בלחץ מטורף, שוב, למרות שכולם אומרים לי להרגע אבל אם זה לא יקרה הפעם אני כבר לא יודעת באיזו דרך לשאת את זה, זה מאכזב

אשמח עם מישהי תוכל לשתף סיפור אישי דומה, לתת נקודת אור ודרכים להתמודד

תודה
7 תגובות
עמוד 1
  • יקירתי
    את חייבת חייבת להרגע אין משהו אחר הלחץ שלנו לצערי משפיע עלינו ואני אומרת לך מניסיון
    וחוץ מזה את צעירונת
    אני בת 32 והריון ראשון בהפריה והאמת שעד שלא הרפתי מהלחץ כלום לא תרם למצב הלחץ נורא השפיע
    ואת חייבת לחשוב חיובי שהפעם זהזה
    ובקשר שאת חושבת שיחשבו פו שאת לא מפרגנת לנשים בהריון זה בסדר זה עובר ומי כמוני מבינה את התסכול שלך (ולהזכירך אני בת 32
    זה יותר זקן מהגיל שלך חח)
    שיהיה המון בהצלחה ובשורות טובות:)
  • תודה, מיכל יקרה!
  • הי יקרה !
    כמו שכתבה מיכל, לחץ ופריון הם דבר והיפוכו!
    תחשבי על ימי קדם (הלא המנגנונים של הגוף שלנו הם אותם מנגנונים)
    אם היה לחץ זה כנראה כי זו שנת בצורת או משהו דומה
    ובגלל שהגוף שלנו הוא מכונה משוכללת, אם יש בצורת , הלחץ של הגוף עולה, כי עולה חשש שלא יהיה מה לאכול, ובתנאים כאלה, הגוף לא חושב על פריון...
    היום אנחנו לחוצים מדברים אחרים אבל המנגנונים הם אותם מנגנונים...
    לכן קודם כל תרגעי :-) :-) :-)
    איך? רפלקסולוגיה, דיקור, שיאצו וכד
    יש את כל הטיפולים האלה בקופה במחיר מוזל ובד"כ עם אחלה מטפלים!!
    תסמכי על הגוף שלך שהוא יודע את העבודה ותני לו לעשות אותה!!
    הכל מגיע בתזמון הכי טוב בשבילך!!!
    תהפכי אכזבה לבטחון בכך שהכל קורה לטובתך!!
    משהו חושב עליך שם למעלה ודואג לך :-) :-) :-)
    המון הצלחה
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מומחית בליווי הריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • וגם תסתכלי בראש הפורום יש המלצות שלי לתוספים ותזונה בפריון....
    בהצלחה :-)

יעל נרקיס,
    [email protected]
    054-6949977
  • אין לך מושג כמה שאני מסוגלת להזדהות.
    זה מאכזב, זה כואב ולרוב הסביבה שלך לא מבינה אותך.
    נושא הסובבים מאוד מובן! מאוד טבעי שתרגישי ככה. אני הרגשתי כך קרוב לשנה.
    תדעי שבצורה כזו או אחרת את תכניסי להריון. זה עשוי לקחת עוד זמן אבל זה יגיע וכמו שמיכל כתבה, את חייבת להגיד לעצמך "החודש זה ה-חודש"
    אני לאחר נסיון של שנה לבד וטיפולי פוריות של שנה ומשהו הצלחתי להכנס.
    זה גרר הרבה התערבות של רופאים ותרופות אבל היי... זה קרה.

אני מאוד מאמינה בכוח המחשבה שלנו, אנחנו יוצרים מציאות כל זה לכן אפרט עכשיו כמה טיפים שעובדים על השכל שלנו.

כמה טיפים טיפשיים לגמרי:
    1.תחביאי את התחבושות בכל סוף מחזור
    2.אל תפסיקי לקחת חומצה פולית
    3.תעשי ספורט. ספורט גריטרי כזה, ששומר על הילד ולא פוגע.
    4.תאכלי בריא כאלו את בהריון
    5.תבחרי לך שיר! שירים לדוגמא- "וזה יבוא" של ריטה. "לפני שייגמר" של עידן רייכל, "מכתב לאחי" של עילי בוטנר, "הזמן עושה את שלו" אברהם טל , "עד מחר" של אביתר בנאי (אגב אביתר כתב את זה לאחותו שחשבה לעשות הפלה). תשתפי את הבן זוג בבחירה ותשירו אחד לשניה כל הזמן.

טיפים טיפשיים על גבול הסדיזם:
    1.לא לפחד להסתכל על נשים בהריון (משפט דבילי... מה מפחיד פה?! זה מפחיד, מטריד ובעיקר מעצבן) ולחלום איזה הורים תהיו.
    2. ללכת לחנויות של תינוקות או לפחות לעבור בטור הזה בסופר ששייך לתינוקות. לעבור, לעצור ושוב... לדמיין.

בשורות טובות :)

• חזק!
    מחשבה יוצרת מציאות :-) :-) :-)

יעל נרקיס,
    [email protected]
    054-6949977
  • היי. רק רציתי להזדהות איתך. גם אני בת 25 וגם נשואה שנה, וגם כל הסובבים אותי וגיסתי בהריון ואני כל כך מבינה לליבך. הלוואי והחודש יהיה החודש שלנו , אמן. בשורות טובות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה