האם לעשות בדיקת הריון? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן, בעלי ואני מנסים כבר כמה חודשים הווסת שלי הסתיימה לפני 10 ימים ויש לי מחזור של 24 יום..מאוד קצר....התבלגן לי מאז שהפסקתי גלולות. אני כבר 6ימים עושה בדיקת ביוץ...ובד''כ אני מרגישה את הביוץ והפעם אני לא מרגישה כלום וב4 בדיקות האחרונות יוצא 2 פסים, אחד כהה אחד בהיר. אני לא יודעת מה זה אומר...מבייצת או לא מבייצת. יש תחושה מוזרה הבטן כבר כמה ימים וגירוד עם כאב בפטמות. האם יש איזשהו סיכוי שאני בהריון למרות שהיה לי מחזור? למרות שהוא היה מוזר...מתלבטת אך לעשות בדיקת הריון רק להוריד את הציפייה...
1 תגובות
עמוד 1
  • מה זה אומר וסת מוזרה ? קצרה ? מעט דם ?
    אם את מתלבטת בעיני הכי טוב זה לקנות בדיקת הריון ולוודא/לשלול....
    בכל מקרה המון הצלחה וחג שמח :-) :-)
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מומחית בליווי הריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה