הייי חברות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני יומיים אחרי החזרת מוקפאים הם הופשרו אבל לא בשלומתם
    כל עובר איבד תא אחד..
    מדובר בעוברים ביום ה3
    הוחזרו במצב של 8 תאים 7 תאים ו 5 תאים
    הבנתי שבמצב של איבוד תאים הסיכויים להריון פוחתים
    האם בכל זאת יש משהי שיכולה לעודד ממש פוחדת להתאכזב שוב..
6 תגובות
עמוד 1
  • היי בייבי,
    אומנם לא מניסיון, אבל חפשתי קצת באינטרנט וראיתי שאיבוד של תא אחד עדיין מאפשר לעובר להתאושש וליצור הריונות, ושיש הריונות שנוצרים גם ממוקפאים שאיבדו תא.
    הסיכויים פוחתים כשמדובר באיבוד של כמה תאים.
    שוב - זה רק מחיפוש באינטרנט..

אז אני מאחלת לך לשמוח כמה שיותר בחג, לבלות ולהנות, ולבשר לנו בשורות מדהימות ממש בקרוב!!!

• היי בייבי,
    אומנם לא מניסיון, אבל חפשתי קצת באינטרנט וראיתי שאיבוד של תא אחד עדיין מאפשר לעובר להתאושש וליצור הריונות, ושיש הריונות שנוצרים גם ממוקפאים שאיבדו תא.
    הסיכויים פוחתים כשמדובר באיבוד של כמה תאים.
    שוב - זה רק מחיפוש באינטרנט..

אז אני מאחלת לך לשמוח כמה שיותר בחג, לבלות ולהנות, ולבשר לנו בשורות מדהימות ממש בקרוב!!!

• שגית תודה ענקית הצלחת להרגיע אותי
    גם אני קראתי קצת באינטרנט והתייעצתי עם כמה רופאים בפורומים שאכן אמרו לי את אותו דבר
    אני ממש מקווה שזה סבב אחרון שלי הלוואי וכולנו נתבשר בקרוב מאוד על הריון
    ושנה הבאה בשולחן החג נחגוג כמשפחה
  • היי
    אני מחזיקה לך אצבעות שהפעם זה הפעם האחרונה והפעם תתבשרו על ההריון המיוחל
    אני שאבו לי 2 ביציות ואחרי יומיים עברתי הפריה שהצליחה והחזירו לי עובר אחד(השני לא שרד)
    אבל הכי חשוב לא לחשוב יותר מידי על זה ולהאמין ולשמור על אופטימיות ועכשיו חג אז תטיילו תבלו ביחד תצאו עם חברים/משפחה ויהיה בסדר
    מאחלת לך מכל ליבי חג שמח ובשורות טובות
  • תודה מיכל את כל פעם מעודדת אותי מחדש ומציפה בי המון תקווה ושמחה
    פשוט כייף גדול התמיכה פה זה לא מובן מאליו נשים מקסימותתת!!
  • גם את מקסימה
    אני לא יודעת אם את זוכרת אבל את זו שענית לי פעם ראשונה והרגעת אותי ;)
    אז באמת מאחלת לך מכל ליבי שהפעם זה יצליח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה