לקראת ivf ראשון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן,
    היום הייתי אצל הרופאה וקבלתי את התכנית - פרוטוקול ארוך (למרות שפעם שעברה שהייתי, אמרו לי שאעשה פרוטוקול קצר).
    אני חייבת להודות שדי התבאסתי.. לא בא לי לעבור עכשיו חודש וחצי של זריקות.. יש למישהי משהו מנחם להגיד בנושא?
    חוץ מזה שאני גם צריכה לחכות עכשיו בערך חודש עד לתחילת הטיפול.
    בנוסף, נאמר לי שלמחצית מהביציות יזריקו את הזרע ישירות, למקרה שיש איזושהי בעיה סמויה בזרע. יש למישהי מידע לגבי זה? יש עם זה סיכונים/בעיות כלשהן?

תודה לכולן!
6 תגובות
עמוד 1
  • היי, הטיפול הראשון שלי היה עם פרוטוקול ארוך.. קשה מייגע ובאמת ארוך... ואת האמת זה הטיפול שהניב תוצאות זוועתיות התפתחו 2 זקיקים בלבד.. בהזרעות היו לי יותר... אחרי זה באמת עברנו לפרוטוקול קצר.. שהוא באמת הרבה יותר קצר ונוח שהניב תוצאות יותר יפות בנוסף לגבי מה שציינת על ההזרקה של הזרע לביצית זה תהליך שנקרא איקסי (icsi) אצלנו כל הביציות מופרות כה כי הזרע של בעלי ממש בעייתי מבחינת הכמות והאיכות.. והוא מניב הפריות ממש יפות אצלנו כמעט 100% הפריות.. מבחינת סיכונים של האיקסי לעתיד יש המון מחקרים אבל אף אחד לא באמת יודע.. פשוט לוקחים זרע אחד ומכריחים הפרייה... מקווה שהצלחתי לענות לך על השאלות.. אני לא גורם רפואי אבל אחת שעברה כמה וכמה הפריות
  • היי
    אני עברתי 2 טיפולים מלאים בפרוטקול ארוך זה היה מאוד מתיש וארוך וגם תוצאות לא משו בכלל..(מבחינת איכות עוברים)
    בפעם השלישית עשיתי פרוטוקול קצר מעט ימי הזרקה בציק את כבר בשאיבה ואין ספק שתוצאות הרבה יותר טובות.. לי היה הריון מהטיפול הזה אבל לצערי הסתיים כהריון כימי
    אבל כל אחת יכולה להגיב בצורה שונה אז תני לעצמך הזדמנות
    בהצלחהה
  • גם לי היה הריון כימי אחד מהפרוטוקול הקצר... לפני חודשיים.. ועכשיו 8 ימים אחרי ההחזרה בטא 14.62
    10 ימים אחרי החזרה בטא 42... מחכה עכשיו לתשובות נוספות מקווה שייגמר בהריון הפעם
  • בהחלט עודדתן אותי לגבי הפרוטוקול הארוך ??
    שיהיו בשורות טובות לכולנו!!! שבפסח שנה הבאה נצרף כולנו לשולחן הסדר תינוקות חמודים! אמן אמן אמן!
    חג שמח!
  • אני לא יודעת אם רואים, אצלי רואים בסוף המשפט הראשון סימני שאלה.. אז זה לא סימני שאלה אלא סמיילי קורץ ;)
  • תהי אופטימית וחזקה יקירתי
    ותאמיני שהפעם זה יצליח והיה שווה לעבור את כל הטיפול הארוך הזה
    שיהיה המון בהצלחה ובשורות טובות;)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה