לא להתייאש!!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נשים יקרות
    זו הפעם הראשונה שאני כותבת כאן ומעולם לא כתבתי בשום פורום אחר..
    אני אתחיל בכך שהבטחתי לעצמי שברגע שאוכל לחזק אחזק כמו שאני התפללתי וקיוותי ולכן אני כותבת כאן היום.
    אתחיל בזה שילדתי הבכורה היא מהריון ספונטני לגמרי שהגיע גם די מהר לאחר החתונה (חודשיים לאחר החתונה נקלטתי) בנוסף מיד אחרי שהפסקתי להניק אותה נקלטתי שוב אך לצערי ההריון הזה לא שרד (לעובר הפסיק להיות דופק בשבועות הראשונים). כן זה היה מכה אך בתור אישה חרדית מאמינה התחזקתי ואספתי את השברים בתקווה להיקלט שוב..
    הקדמתי בפתיחה הזו כדי להציג בפני אלה שידעו שגם מי שנקלטה לא פעם או פעמיים יכול לקרות שגם היא לא תיקלט..
    בניסיון אחר ניסיון לא האמנתי מה קרה? למה אני לא נקלטת? כמו רבות מאיתנו (אני מניחה) החיבור עם הבעל הפך להיות משהו רק לשם הכניסה להריון ובתור זוג צעיר (בשנות העשרים המוקדמות) מצאתי את עצמי במרדף אחרי הכניסה להריון ברצון ובתשוקה לתת לילדתי אח/ות שיגדלו בהפרשים קטנים..
    עברה שנה ורק לאחריה אפשרו לנו לברר מדוע ומה הסיבה שאיננו נקלטים..במהלך בירור מקיף בבית חולים ששמו ידוע כמוצלח מאוד בטיפולי פוריות ובמפגש עם רופאים מומחים רבים לא נמצאה סיבה שתגדיר (וכן נעשו כל הבדיקות הנדרשות כולל היסטרוסקופיה אבחנתית ואף כניסה לניתוחית עם הרדמה רק שלא בוצע דבר בניתוח עקב כך שלא נמצאו שום הידבקויות שמהם חשדו קודם). מהזרעות עברנו לאי וי אף ואינני יודעת לתאר לכם איזו הרגשה ובושה חשתי אך בתקווה שהנה זו התחנה האחרונה ומכאן זה לחדר לידה..גם כאן זה לא מה שהיה ורק לאחר מספרי אי וי אף נקלטתי ושוב ההריון לא שורד ונקרא במה שנקרא במונחי הרפואה-"הריון כימי". (את כמויות הבכי והשבת הקשה שעברנו אין לי דרך להסביר ואל נא תשכחו שבתוך כל התהליך ישנה ילדה מקסימה ונהדרת שחווה זאת איתנו ושלא תאמרנה שהיא אינה מבינה או חווה כי היא חוותה על בשרה אמא שנגשת רבות לרופאים,שמזריקה זריקות וכן לפעמים גם כבר לא הצלחתי להסתיר את הדמעות ולעמוד בפני השאלות שלה למה אין לה אחים..)
    בתפילות להשם יתברך התחזקנו וקמנו גם מהקושי הזה בתקווה להיקלט בקרוב..מתנצלת אך לא ציינתי שלא קיימת שום בעיה ממשית שמעידה על אי הכניסה להריון ובכל טיפול שביצענו נוצרו עוברים ואף מוקפאים בכל טיפול ששרדו ונחשבו כ"עוברים טובים מאוד" להצלחה בקליטה.
    בחלוף השנים עם כמה טיפולי אי וי אף ומס' של החזרות מוקפאים בכל טיפול (כשהגדולה בדיוק חוגגת 5) ביצענו טיפול נוסף רגע לפני הכניעה שלי לגשת לרופא פרטי ולבצע הכל בדרך פרטית ללא כל יכולת כלכלית ציינה בפניי המזכירה לנסות טיפול אחד לפני..ודווקא בטיפול הזה נתבשרנו בבשורה המשמחת בחיינו מזה שנים ובתפילה וציפייה גדולה בחלוף 9 חודשים (לא קלים עקב שמירה מקפידה בבית חולים ואף מעט לפני המועד) ילדתי ילדה נוספת בריאה ומקסימה שמילאה את חיינו באושר נוסף..
    הסיפור הוא תמצית שבתמצית..
    אני ממש מבקשת מכל אחת ואחת לא להתייאש תאמינו תתפללו כן מה זה בשביל בורא עולם שיצר לנו את העולם כולו (וגם אלה שלא יקבלו באהבה את דבריי..אף תפילה לא תשיבם ריקם!!!) תפילתי מכאן שנזכה כולנו לגדל ולחנך בע"ה ואל תשכחו שלא פרטתי את כל מה שעברנו גם אנו חווינו המון משברים שנוצרו בזוגיות,בעיות כלכליות ועוד ועוד אך תמיד תזכרו שבסוף נצא בידיים מלאות!!!
2 תגובות
עמוד 1
  • אור יקרה
    הצלחת להכניס בי על הבוקר אנרגיות מטורפות והצלחת לרגש ולהציף אותי שוב בתקווה שהרגע שאני שאני מחכה לו כבר כמעט 3 שנים עומד להגיע גם אנחנו צעירים ובתור זוג צעיר לחוות תהליך כזה זה לא פשוט בכלל במיוחד ששאר הזוגות שמסביבך נקלטים כל כך מהר וחברייך הקרובים מתכננים כבר את ההריון הבא בזמן שלך אין אפילו הריון אחד..
    הדבר היחיד שמחזיק אותי זה האמונה וזה מה שלא גורם לי להתייאש..
    אני מאחלת לך המון נחת שלווה ואושר בגידול בנותייך ולזכות לעוד המון צאצאים
  • אשרייך אישה מקסימה
    כל הכבוד שאת מעבירה פו חיזוקים כאלה לנשים פו
    אני בתור אישה לא דתייה אבל מאמינה
    ועכשיו מאמינה יותר יכולה להגיד שהאמונה היא הכל
    וגם הכי חשוב לא להיות בלחץ ולחשוב חיובי עד כמה שאפשר
    מאחלת לך המשך חיים נפלאים
    ואושר
    ולבנות פו רק בהצלחה ותאמינו זה בסוף קורה ומגיע גם לנו סוף סוף להיות אמא!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה