בדיקת קרישיות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בהריון תאומים אחרי ivf הוחזרו 2 עוברים טובים, אך כרגע נראה שיש לי שיליה אחת ויש חשד לתאומים זהים, הבנתי שבמצב כזה חשוב לברר קרישיות יתר, קופת החולים לא ממש רצו לתת לי לעשןת בדיקה לקרישיות יתר. אני שבוע 12 רופא אחד שלח אותי לבדיקת -4 סוגים שונים ,pt
    Inr sec וכו- איזה עוד בדיקות כדאי לבקש בנושא קרישיות? הבדיקות יצאו תקינות. ואולו לא בדיקות לתיפקודי קרישה? מה ההבדל ? הרופא ששלח אותי מתמחה בסיכון גבוהה והלחיץ אותי בנושא- קרישיות יתר אבל האם שלח אותי לכל הבדיקות או שכדאי להתעקש בבית חולים במרפאה המוטולוגית? חוץ מזה מסיימת פרוגסטרון נרות עד שבוע 12 כנוהל שגרתי בivf האם מפסיקים בבית אחת? תודה!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

בהנחה שאין סיבה אחרת, תאומים זהים אינם סיבה לבדיקת קרישיות יתר. הבדיקות שאת מציינת בשאלתך הן בדיקות לתפקוד של מערכת הקרישה ואי אפשר ללמוד מהן על קרישיות יתר. נכון לעכשיו, בדיקת קרישיות יתר אינה סיבה להלחץ...איני רואה סיבה לבצען (אלא אם יש משהו שאני לא יודע מתוך הפרטים שאת מוסרת).

כן. אפשר להפסיק תמיכה בבת אחת.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה