בבקשה זקוקה לייעוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי...
    אני זקוקה לעזרתכן, יש לי ילד בן שנתיים ,אני ובעלי מנסים להיכנס להריון כבר 7 חודשים בבדיקות שעברנו התברר כי אצלי הכול מצויין אך אצל בעלי בבדיקת זרע יצא מורפולוגיה 3% וזה נגרם עקב וריקוצלה.
    שלחו אותנו למרפאת פוריות....
    אני בדיכאון לא מבינה מאיפה זה בא לנו מפני שבעבר נכנסתי להריון בניסיון הראשון שלנו!
    רוצה לדעת לאן אני נכנסת? מהי הסבירות שניכנס להריון?? האם יש סיכויים שלא יהיו לנו עוד ילדים??
    אשמח לעזרה
3 תגובות
עמוד 1
  • היוש
    ברור שיהיה לכם עוד ילדים
    ובקשר לזה שזה ההריון השני שאתם מנסים ולא הולך זה כדאי שתשאלי את הרופא ממה זה נובע הבעיה
    אבל למיטב ידיעתי הבעיה לא כזאת חמורה והכל היום פותרים
    ותתעודדי והכיי חשוב לא להיות בלחץ או דיכאון הכל יסתדר לכם העזרת השם
    שיהיה בהצלחה ובשורות טובות
  • תודה מיכל...
    כפי שרשמתי אנו יודעים את הבעיה-מורפולגיה נמוכה בבדיקת זרע עקב וריקוצלה. שלא היה לו את זה לפני שנתיים וחצי כשנכנסתי להיריון.
    השאלה היא אם יש הצלחות בטיפולים עם מורפולוגיה 3%?
    אין לי מושג מה עושים בטיפולי פוריות אני בת 27 אני ממש מפחדת.
  • היוש שוב ושבוע טוב
    לגבי הבעיה של בעלך עדיף שתשאלי את הרופא הכי בטוח אני לא רוצה להגיד לך סתם
    ובקשר לטיפולים את לא צריכה לדאוג הם בכלל לא כואבים
    אולי הזריקות קצת צורבות אבל את שמה קרח ותוך שנייה זה עובר(ואני פחדתי רק מהמילה מזרק כל החיים)
    את תצרכי לעשות גם בדיקת זקיקים במקביל
    אבל תלוי מאוד איך הזקיקים שלך יגדלו
    ואז שהזקיק מגיע ל18-20 מבצעים את הההזרעה/הפריה
    אין לכם ולך בכלל ממה לפחד או לחשוש
    תאמינו חיובי ושיהיה בסדר
    ולא להיות בלחץ
    ועל כל שאלה אני כאן;)
    שיהיה שוב בהצלחה ובשורות טובות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה