היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
איך מעבירים את הזמן ?? ממש קשה כבר לצפות שיעברו שבועיים כדי לדעת אם הטיפול הצליח .
8 תגובות
עמוד 1
כל כך מזדהה גם אני עברתי טיפול היום של הזרעה פשוט להעביר את הזמן בכל בילוי אפשרי כדי לא לשקוע במחשבות בהצלחה לך !!!!
בהצלחה לנו . שיעבור מהר
היוש בננות לחשוב חיובי ולצאת מהבית ללכת לטייל,להפגש עם חברות,לצאת עם בעלך,לנסות כמה שפחות לחשוב על זה ולהאמין שיהיה בסדר ועברתן את זה אני יודעת זה קשה אבל תנסו אני כל הזמן דאגתי לללכת לחברים עם בעלי לצאת לאנשהו להפגש עם חברות אך בתוך תוכי להאמין שיהיה בסדר שיהיה לכן בהצלחה ובשורות טובות;)
תודה על העידוד :) בעבודה הכי סיוט .... כל רגע המחשבות נודדות . בשעות הערב עוד סביר :) . נשאר עוד שבוע ויומיים . אבל מי סופר
עוד שלושה ימים :) נכון?
אכן כן ... בהצלחה הלוואי שיצליח אמן לשנינו
מזדהה אתכן :( כל יום סופרת מחדש כמה נשאר לי לבצע בדיקת הריון . גם אני עברתי הזרעה ביום חמישי ב 31/3 אוביטרל יומיים לפני . המחזור אמור להגיע שבועיים אחרי אוביטרל נכון ?
היי שוש כן עד 14 יום אפילו מההזרעה כי שם בעצם מתרחש מועד ביוץ והגבתי לך בפוסט שלך על מרכז בריאות האישה